SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köprü Üzerinde

A- A+ PAYLAŞ

Kömürhan Köprüsü’nden kendisini Karakaya Baraj Gölü’ne atarak intihar etmek isteyen şahıs, Jandarma tarafından yakalandı ve hastaneye kaldırıldı.

JANDARMA FARKETTİ..
Çarşamba günü saat 19.20 sıralarında Kömürhan Köprüsü üzerinden aşağıya atlamak üzere olan C.E. adlı şahıs, Kömürhan Jandarma devriyesi tarafından yakalandı ve intihar girişimi engellendi. Ailevi sorunları nedeniyle bunalıma girdiği belirtilen C.E.’nin Kale Jandarması’na teslim edildiği, oradan da psikiyatrik tedavi için Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı bildirildi.

CEZAEVİNDE..
Bu arada, gasp ve hırsızlık amacıyla bıçakla adam öldürme suçundan Malatya E Tipi Cezaevi’nde tutuklu olan A.B. adlı şahsın, jiletle kendisini karnından yaralayarak intihara kalkıştığı ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı belirtildi.

4 İNTİHAR GİRİŞİMİ DAHA..
Öte yandan Şehit Fevzi Mahallesi’nde oturan 36 yaşındaki N.T. adlı şahıs, uzun zamandır işsiz olması, bu nedenle karısının kendisini ve çocuklarını terk ederek baba evine gitmesi nedeniyle bunalıma girdi ve fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı.

Ataköy Mahallesi’nde de, 16 yaşındaki D.B. adlı kız, eve geç gelme konusunda tartıştığı annesi 44 yaşındaki K.B. ile tartıştıktan sonra fazla miktarda hap yutarak intihar girişiminde bulundu ve hastaneye kaldırıldı.

Niyazi Mahallesi’nde ise 34 yaşındaki A.K. adlı kadın, gece 02.00 sıralarında bir miktar alkol aldıktan sonra hap yutup intihara kalkıştı.

Şıkşık Mahallesi’nde oturan 27 yaşındaki Z.A. adlı kadının da, eşi ile aralarındaki önceki sorunlar aklına gelince fazla miktarda hap yuttuğu ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız