SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Köprü Vazifesi Yapıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:18:00
A- A+ PAYLAŞ

Türk Kızılay İstanbul-Merter Şubesi tarafından öğrencilere kitap ve çalışma seti dağıtıldı. Malatya’da Şehit Yüzbaşı Hakkı Akyüz Orta Okulu’nda yapılan törenle, Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılay Merter Şubesi ortaklaşa gerçekleştirdikleri programda, ana sınıfı ve ilk öğretim 1. Sınıf öğrencilerine yönelik çalışma kitabı setini belirledikleri okullara götürdüler.

Kızılay Merter Şube Başkanı Ercan Can konuşmasında, “Malatya’da yaptığımız Okumayı Seninle Öğrendim Projesi dahilinde öğrencilerimize yaklaşık 500 adet okuma ve çalışma seti hediye ettik. Çok küçük bir hayalle çok küçük birikimle başladık ama inanıyorum 81 ile yayılarak çalışmamızın neticesini alacağız ve amacımıza ulaşacağız, herkesin yardım almaya ve yardım yapmaya ihtiyacı var. Varlıklı insanlar ile ihtiyaçlı insanlara köprü vazifesi yapmaya çalışıyoruz, onlara rehberlik ediyoruz burada önemli olan gerçek ihtiyaç sahibi insanlara ulaşmak amacımız doğru kişilere yardım isteğindeki varlıklı kişilere önderlik etmektir” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut da, Türk Kızılayı ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle kan bağışı yapıldığını, yardım ve kompozisyon, şiir yarışmaları ile temsili gösteriler yapıldığını belirtti.

“Daha önce Topsöğüt ve Sütlüce okullarımıza gönderdikleri Anasınıfı ve ilkokul 1.sınıf öğrencilere yönelik eğitim seti ve çalışma kitaplarını burada da hediye ettiler” diyen Bulut, Kızılay Merter Şube Başkanına Teşekkür Belgesi ve kayısı verdi. Ercan Can ise Mehmet Bulut’a günün anısına çini işlemeli bir vazo takdim etti.

Programda Esra Akyüz ve Tuğba Yıldız isimli öğrenciler, Kızılay hakkında şiir okurken, adından Okul Müdürüne Dernek Başkanı Ercan Can tarafından kitaplar teslim edildi. Programa katılan yetkililer okulun anasınıfındaki öğrencilere kitap verdiler, minik öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Şehit Yüzbaşı Hakkı Akyüz Orta Okulu'nda yapılan törene, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Mahmut Çalı, Milli Eğitim Şube Müdürü Sadun Kılınç ,Türk Kızılayı Merter Şube Başkanı Ercan Can, Yardımcısı Deniz Akdeniz Topcu, Proje Koordinatörü Aydan Soyak Okul Müdürü Sezai Dönmez, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız