SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köprüde Kaza: 5 Ölü

A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da işçileri taşıyan otomobil ile kum taşıyan kamyonun çarpışması sonucu 5 kişi öldü. 
 
Kaza, Malatya merkez Dilek kasabası yolu Demiryolu Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Kazada sürücüsü belirlenemeyen 44 LV 047 plakalı otomobil, köprüyü geçerken, karşı istikametten gelen 44 LH 533 plakalı kamyonla kafa kafaya çarpıştı. 
 
Çarpışmanın etkisi ile uçuruma yuvarlanarak hurdaya dönen otomobil içerisindeki Adnan Yıldırım (55), Hüseyin Ulaşır (61) ve Yeter Ulaşır olay yerinde ölürken, yaralı olarak hastaneye kaldırılan Nizamettin Eryılmaz ise Malatya Devlet Hastanesi Beydağı Acil Servisi'nde hayatını kaybetti. Yaralı Ali İpektaş ise tedavi altına alındığı hastanede öldüğü bildirildi ve ölü sayısı 5'e yükseldi.
 
Otomobil içindeki yolcuların işçi olduğu öğrenilirken, Kazaya karışan kamyonun sürücüsü ise jandarma tarafından gözaltına alındı. 
 
Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cesetler Malatya Adli Tıp Kurumu'na alındı. Öte yandan kazanın meydana geldiği köprü, daha önce olay yerindeki hemzemin geçidin de meydana gelen ölümlü trafik kazaları sonucu yapılmıştı. Ancak köprünün standartlar ölçeğinde yapılmaması nedeniyle bu mevkide sık sık kazalar meydana geliyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız