SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köprüden Atladı, Öldü

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:22:58
Köprüden Atladı, Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Karakaya Baraj Gölü üzerindeki köprüden atlayan genç bir kadın, hayatını kaybetti. 

İntihar olduğu değerlendirilen olay, Malatya-Sivas karayolu Karakaya Baraj Gölü’nün üzerindeki Tohma Köprüsü üzerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, köprü üzerine giden genç bir kadın buradan aşağıya atladı. Suyun çekildiği noktaya düşen kadın olay yerinde hayatını kaybederken, cenaze otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Kadının kimlik bilgilerinin tespit edilmeye çalışıldığı öğrenildi.

SULAMA KANALINA DÜŞTÜ..

Bu arada Battalgazi ilçesinde de, sulama kanalına düştüğü iddia edilen engelli bir kadın hayatını kaybetti. 

Alınan bilgiye göre, olay Battalgazi ilçesinde meydana geldi. Sulama kanalından geçerken düştüğü iddia edilen Şirin Bana (58) adlı kadın, boğularak hayatını kaybetti. Ölen kadının, engelli olduğu belirtildi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından, cenaze otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız