SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Koray YMS'de, M.Yıldız Sırada

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:29:07
Koray YMS'de, M.Yıldız Sırada
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor’da forma giyen stoper Koray Şanlı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 

Transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, Adanaspor’dan stoper mevkiinde forma giyen 24 yaşındaki Koray Şanlı’yı kadrosuna kattı. Genç stoper, Ankara Kızılcahamam Patalya Tesisleri’nde, kendisini sarı kırmızılı takıma bağlayan sözleşmeyi imzalayarak, ilk etap kamp çalışmasına katıldı.

İmza töreni sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, “Adanaspor’da forma giyen Koray Şanlı ile 2 yıllığına anlaştık. Koray’ın takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Sporcumuza ve camiamıza hayırlı olsun” dedi.

MEHMET YILDIZ'LA GÖRÜŞÜLÜYOR..

Bu arada Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, PTT 1. Lig ekibi Mersin İdmanyurdu’nun golcüsü Mehmet Yıldız ile transfer görüşmelerine başladı. 

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor, golcü arayışları kapsamında tecrübeli futbolcu Mehmet Yıldız ile fiyatta anlaşılması halinde transferi kısa sürede tamamlamak istiyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Enes Perçin, tecrübeli golcü Mehmet Yıldız ile görüşme halinde olduklarını ve fiyat konusunda pazarlıkların başladığını kaydetti.

Enes Perçin, Yıldız’ın transferi halinde takıma büyük katkı sağlayacağına inandıklarını ifade ederek, “Tecrübeli golcü ile görüşmelerimize başladık. Fiyat konusunda anlaşabilirsek bu transferi bitirmek istiyoruz. Mehmet Yıldız, kalitesiyle kendisini ispatlamış bir futbolcu. Kendisini kadromuza katarsak, takıma büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız