SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Körfezde Malatya Gecesi

A- A+ PAYLAŞ

Merkezi Balıkesir’in Edremit ilçesi Akçay beldesi olan Mustafa Önder başkanlığında, Fırat Muharrem Parlak, Aslan Bayrak, Mahmut Gündüz, Cafer Temizel ve Zeliha Sacak’tan oluşan Edremit Körfezi Malatyalılar Derneği, Güre Hattuşa Termal Otel Havuzbaşı’nda Malatya Gecesi düzenledi.

Sunuculuğunu sanatçı İlhan Altın ile Özkan Saka’nın yaptığı geceye; Havran Kaymakamı Fatih Genel, Pütürge Belediye Başkanı Dr. Necdet Ayaydın, Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, Zeytinli Belediye Başkanı Zafer Altın, Altınoluk Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Güler, Edremit Ticaret Odası Başkanı Mehmet Ertaş, İstanbul Akçadağlılar Dernek Başkanı Vahiz Balbal, Pütürge İşadamları Derneği Başkanı Ramazan Bulun, Akçay Şanlıurfalılar Derneği, Akçay Karadenizliler Derneği, Altınoluk Karadenizliler Derneği, Altınoluk Kars Ardahan Iğdır Derneği başkanlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 600 kişi katıldı.

İşadamı Erdoğan Duran dışardan gelen konukları kendisine ait Arda Oteli’nde ağırlarken, konuklara Malatya’dan getirilen kayısılar ikram edildi.

Dernek başkanı Mustafa Önder, derneğin 2009 yılında kurulduğunu, bugüne kadar 3 gece düzenlediklerini, Malatya TSO yöneticilerini ağırladıklarını bildirdi. Bir kaza sonucu evi yanan bir hemşehrimize belediyenin ve hayırsever işadamlarının desteğiyle yeni bir ev yapılarak mağduriyetinin giderildiğini belirten Önder, sosyal ve kültürel yardımlaşma faaliyetlerini sürdürebilmeleri için körfezde ve çevre beldelerde oturan Malatyalı hemşehrilerin yanı sıra Malatya Valiliği ve belediyesinin desteklerini beklediklerini kaydetti.

Geceye maddi ve manevi destek verenlere plaket de verildi.

TRT Türkü Star Yarışması’nda birinci olan hemşehrimiz Elif Avcı ile hemşehrimiz İlhan Altın okudukları birbirinden güzel Malatya türkü ve şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşattılar. Balıkesir Ateşlerin Dansı ekibinin de dans gösterisi yaptığı gece geç saatlerde sona erdi.

HABER-FOTO: Osman ÇELİK

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız