SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Korkmayın Barajları Yıkacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:00:53
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi'nin oluşturduğu Milli İttifak’ın Malatya Milletvekili adayları, Hekimhan ve Kuluncak'ta vatandaştan destek istedi.

Bu ziyaretlere ilişkin basın bülteni şöyle:

"Milli İttifak’ın Malatya Milletvekili adayları, seçim öncesi ilçeleri gezerek vatandaşlarla bir araya gelerek destek istiyor. Ziyaretlerinde iktidar olmaları halinde yapacakları projeleri de anlatan adaylara halkın desteği de büyük. Milletvekili Adayı Osman Cemali Marasalı, Milli İttifak olarak ülkeyi yönetmeye talip olduklarını söyledi.

SP ve BBP İl yönetimi ile birlikte Hekimhan ve Kuluncak ilçelerini ziyaret eden Milli İttifak adayları, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek 7 Haziran seçimleri için destek istiyor. Esnafların sorunlarını çok iyi bildiklerini belirten 1.sıra Milletvekili Adayı Osman Cemali Marasalı, ülkenin bir darboğazda olduğunu söyleyerek vatandaşın cebinde para olmayınca esnafında kazanamadığını söyledi. Harcama olmaması nedeniyle esnafın çarkının da dönmediğini belirten Marasalı, sonrasında ise esnafında ürün aldığı firmaya borcunu ödeyemediğini dile getirdi. Refah Yol Hükümetinde Milli Görüşün lideri Rahmetli Erbakan Hoca’nın o dönem uyguladığı ekonomik programlarla her kesime yüzde yüzün üzerinde zam yaptığını ve böylelikle vatandaşın yüzünün güldüğünü söyleyen Marasalı, “sonrasında ne oldu vatandaş gidip harcama yaptı. Esnafın çarkı döndü bir müddet sonra üretim artınca da bu sefer rekabet başladı. Rekabet başlarsa da fiyatlar dengeye gelir ve enflasyon düzelir” dedi.

Esnaf ziyaretleri sırasında, siyasi baraj konusunda bir örnek veren Marasalı, “Biliyorsunuz padişahın bir hikayesi var. Padişah halkını sınamak için demiş ki herkes elindeki bir tas sütü gece getirsin şu meydandaki havuza boşaltsın. Sabah olunca da vezirleri ile birlikte havuzun başına gelen padişah bakmış ki havuzda bir tas süt yok. Halkın tamamı su getirmiş. Ve orada herkesin düşüncesi şu olmuş. Nasıl olsa karanlıkta benim bir tas suyum, sütün arasında kaybolur gider demişler. Şuanda da herkes ya nasılsa SP barajı aşamaz diye çekiniyorlar. Korkmayın inşallah desteğiniz ile bu barajları da yıkacağız” şeklinde konuştu.

İktidarın dışında kalan meclisteki muhalefet partilerinin de hiçbir farkının olmadığını savunan Milletvekili adayı Marasalı, “Bunların birbirinden farkı yok ki. Ekonomik yönden hepsi gelirse Kemal Derviş politikasını uygular. MHP’si de CHP’si de herkesin hakkını bulduğu bir Anayasa yapma derdinde değil. Ama biz Müslüman’ız Müslüman olarak bu ülkeyi yönetmeye talibiz. Ben ülkenin insanıyım, bu memleketin evladıyım diyen herkesin hakkını hukukunu kendisini mutlu hissettiği bir anayasa yapalım” şeklinde konuştu.

Milletvekili adayı Av. Sema Altuntaş’ta, esnafın halinin iyi olmadığını belirterek, ülke ekonomisinin kötü yönetildiğini savundu. Milli İttifak olarak 7 Haziran’da halkın desteğine ihtiyaçları olduğunu belirten Altuntaş, sorunlarının çözümünün Milli İttifak’ta olduğunu söyledi.

MİLLİ İTTİFAK’TAN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin oluşturduğu Milli İttifak, Anneler günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi.

SP Toplantı salonunda düzenlenen ve annelerin katıldığı etkinlikte, Hatibe olan Fatma Üzmez, kadınların tarihteki ve günümüzdeki yeri üzerine konferans verdi. Etkinlikte söz alan Milli İttifak adayı Av. Sema Altuntaş, ise Dünyada her 3 kadından birisinin şiddete maruz kaldığını ifade ederek Türkiye’de de bu durumun hiç iç açıcı olmadığını söyledi.

Şiddetin her türlüsüne karşı olduklarını ifade eden Altuntaş, Türkiye’de kadın haklarına yeteri kadar saygı gösterilmediğini belirtti. Son dönemlerde ortaya çıkan sınav sorularının çalınması olayına değinen Altuntaş, bu konuda en çok annelerin mağdur edildiğini söyledi. Annelerin çocuklarını binbir güçlükle sınava hazırladığı ancak soruların çalınması sonucu bütün emeklerin de boşa gittiğini ifade etti. Altuntaş, en çok annelerin zarar gördüğünü ifade etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız