SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Korku Dağları Sardı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:44:16
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Arapkir ilçesine bağlı Suceyin köyünde cemevi açılışına katıldı. 

Malatya’da ilçe, belde, köy ve mezraları gezerek, vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Milletvekili Veli Ağbaba, Suceyin köyündeki cemevi açılış törenine katıldı.

Suceyinliler tarafından büyük bir ilgi gören Ağbaba, vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. Kendisine iletilen sorun ve istekleri not alan Milletvekili Ağbaba, sorunların takipçisi olacağını söyledi.

Cemevi açılış töreninde konuşan Ağbaba, “Son dönemde Ortadoğu coğrafyasını görüyorsunuz. Ortadoğu coğrafyasını gördükçe, bu ülkede yaşayan herkesin bir insana minnet duyması gerekiyor. Kim? Laik ve demokratik cumhuriyeti kuran Mustafa Kemal Atatürk’e herkesin saygı duyması gerekiyor. Suriye’ye, Mısır ve Tunus’a baktığımız zaman Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha minnet ve saygıyla anıyoruz. Türkiye’nin özelliği laik, demokratik bir cumhuriyet olmasıdır. Bütün kışkırtmalara rağmen Türkiye hala barış içerisindedir” dedi.

Ağbaba, yerel seçimlerle birlikte yeni bir dönemin açılacağını ifade ederek, şunları söyledi: “Beyoğlu’nda renkli merdivenler boyanıyor yasak. Statlara girerken afişlere bakılıyor. Muhalif afiş, iktidar partisini eleştiren afiş taşımak yasak. İlk kez stada girenlerin tek tek üzerleri aranıyor. Konser verecek sanatçının, dizi filminde oynayacak artistin, köşe yazacak gazetecinin ismini hükümet belirliyor. Korku dağları sardı. Bu hükümetin durması mümkün değil. Önümüzde yeni bir dönem açılıyor. İnşallah yerel seçimlerde birliğinizi, beraberliğinizi bozmadan bu hükümete bir ders vereceksiniz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız