SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Korkuluklara Çarpıp Ters Döndü

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:58:28
Korkuluklara Çarpıp Ters Döndü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da aşırı hız sonucu kaza yapan otomobil bomboş caddenin ortasında ters döndü, sürücü yara almadan kurtuldu. 

Kaza gece saat 02.00 sularında merkez Büyük Mustafapaşa Mahallesi Hasanbey Caddesi üzerinde meydana geldi. E.A. yönetimindeki 44 NE 320 plakalı otomobil 100. Yıl Kavşağına doğru doğru seyir halinde iken aşırı hız ve dikkatsizlik sonucunda yoldan kaldırıma çıkarak önce sol taraftaki 21 nolu binanın önündeki demir korkuluklara çarptı, ardından ise yola savrularak ters döndü.

Görgü tanıkları otomobilden yara almadan çıkan E.A.’nın yolda durdurduğu başka bir araca binerek gittiğini söylerken, olay yerine gelen ambulans ise sürücü olmadığı için geri boş döndü.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri güvenlik tedbiri alırken, polis ekipleri ise caddeyi trafiğe kapatarak inceleme yaptı. Polislerin incelemesi esnasında sürücü E.A. tekrar kaza yerine geldi. Yapılan incelemenin ardından otomobil çekici ile otoparka kaldırıldı.

DOĞANŞEHİR'DE 5 YARALI

 Malatya'da otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya - Gölbaşı karayolu Doğanşehir ilçesi mevkiinde meydana geldi. Malatya’dan Mersin istikametine giden Mersin plakalı İ.A.’nın kullandığı otomobil, seyir halindeyken iddiaya göre sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kaza sonrasında sürücü ile otomobilde bulunan D.A., S.A., M.G.A. ve F.A. yaralandı.

Yaralılar 112 ambulanslarıyla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtilirken, kazayla ilgili tahkikatın devam ettiği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız