SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Korkuluksuz Kanala Düşen Vatandaş Yaralandı

0
Güncellendi - 2017-07-28 06:26:09
Korkuluksuz Kanala Düşen Vatandaş Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Kanalboyu'nun 2. kısmında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kanal ve çevre düzenleme çalışmaları sürerken, derinleştirilen kanalın korkuluk bulunmayan bölümü tehlike saçmaya devam ediyor. Sabaha karşı, Atatürk Spor Salonu civarında kanala düşen bir kişi yaralandı.

Büyükşehir Belediyesi, Kanalboyu'nun Hamit Fendoğlu Caddesi olan Kernek- Atatürk Anıtı arasındaki 1. kısmında yaptığı düzenleme çalışmalarından sonra, Atatürk Anıtı- Atatürk Spor Salonu arasındaki Yunus Emre Caddesi kısmında, Kanalboyu'nun ilk bölümünden farklı bir projeyle düzenleme yapmıştı. Bu kısımda kanal genişletip derinleştirilirken, ağırdan alınan çalışmalar, kanalın çevresinde vatandaşların ve araçların düşmesini engelleyecek korkuluklar yapılmamış olması eleştirilere neden olmuştu. Eleştirilerin ardından, Büyükşehir Belediyesi kanalın Atatürk Anıtı'ndan sonraki bölümünde korkuluk çalışmalarını başlatmış ve bunu da bugün bir bültenle kamuoyuna duyurmuştu.

Ancak Kanalboyu'nun 600 metrelik kısmının yarıdan fazlasında, ne araç geçişine de açık köprü ne de kanal çevresinde korkuluk bulunması nedeniyle tehlike devam ederken, Çarşamba'yı Perşembe'ye bağlayan gece yarısından sonra, 03.45 sıralarında devriye gezen olis ekibi, spor salonu karşısında kanala düşmüş vatandaşı farkederek, 112 Ambulansı çağırdı. Kimliği öğrenilemeyen vatandaş, 15 dakikada gelen ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Geçtiğimiz günlerde de, aynı bölgede bir araç etrafı açık olan kanala düşmüştü.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

FOTOĞRAFLAR: Haberle ilgili olarak, kanalın korkuluksuz bölümü ve vatandaşın düştüğü spor salonu karşısındaki bölümüne ilişkin aşağıdaki fotoğraflar, 27 Temmuz Perşembe günü öğle sonrası çekildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • sevda (6 yıl önce)
    kanalın genişliği yolun genişliğinden fazla korkuluk yok ve aylardır paralar dökülüyor onu nyerine daha faydalı çalışmalar yapılsa sosyal ktivite alanları yapılsa olmaz mı başta ki insanlar var olanın dışına çıkmayı ne zaman öğrenecek bilmiyorum yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (6 yıl önce)
    Yaralanan kimmiş, adı neymiş, neresinden yaralanmış, bir mi itmiş, adli vaka mı , normal mi.. tüm bunlar Oküz altında buzağı aramak olabilir mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mlt (6 yıl önce)
    Koskoca kanalı görmeyip düşecek, içinde su bile olmayan 1 metre derinlikte bir kanalın ölüm saçacağını söyleyen bir sürü vatandaş varmış. Belediye bunu farketmemiş malesef.
    0
    0
    Yanıtla
  • düşen bir yetişkin değilde çocuk olsaydı o 1 metre bile önemli olurdu. ağzı olan konuşuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Sefa (6 yıl önce)
    Daha 3 gün önce, Kanalboyu ile ilgili gerçeği, haber yaptı diye, Malatya Haber'i yerden yere vuranlar, meğer amma da yalancıymış... Tarafsız ve doğru haber yaptığı için Malatya Haber'i bir kez daha tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haydarsessizce (6 yıl önce)
    Bu işin sorumluları cezalandırılmalıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Yolda,Yaşlısı var,çocuğu var bu Nasıl bir iştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat (6 yıl önce)
    Bu kanalın korkuluklarının bir an önce yapılması gerektiğini,aksi halde tehlikelere açık olduğunu ,illa birinin ölmesimi gerektiğini,dışarıdaki vatandaş bas bas bağırıyor,ama yetkililerden bir tek ses yok.Kanalın etrafına basit bir plastik şerit çekmektemi?aklınıza gelmiyor.Bu arada yetkilileri tebrik ediyorum.Suyun aktığı kanalın duvarları Burada ;kahverengi değil de ,mavi.Nihayet bunu öğrenmişler.
    0
    0
    Yanıtla
  • battalgazi44 (6 yıl önce)
    hani nerede kanalboyu bitti diyenler? hani gelin gösterelim diyenler? proje mimarı zeki sarılar yolsuzluktan açığa alındı. neyi, kimi savunduğunuza dikkat edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak inan (6 yıl önce)
    Bu site haber yaptığında sırf politik nedenlerle eleştirenler ne diyecek merak ediyorum. Illa birimi ölmeli?
    0
    0
    Yanıtla