SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Korkunun Ecele Faydası Yok"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:16:57
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yüksek Mimar Ahmet Münir Erkal, Malatya'nın tarihinin en önemli seçimlerinden birisine gideceğini ifade ederek, "Bu milleti çantada keklik görürseniz, milletimiz sizi tokatla kendinize getirir" dedi.

Erkal, yerel seçimlere sayılı günler kala Karakavak Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisi altında konuşmasının gerçekleştiren Erkal, büyükşehrin beraberinde ağır bir sorumluluğu da getirdiğine dikkat çekti.

Malatya'nın geleceği açsısından 30 Mart yerel seçimlerinin büyük önem taşıdığına vurgu yapan Erkal, "Tercih ve taktir hakkı kullanılırken mesuliyeti ve vebali üstlenerek meseleyi değerlendirmenizi istiyorum. Malatya'nın yüz yıllık geleceği açısından önemli bir seçime gidiyoruz. Bu seçimde, 5 yıl belediye başkanlığı yapacak kişiyi seçmeyeceksiniz. Bu seçimde, Malatya'nın yüz yıllık geleceğini planlayacak olan kişiye görev vereceksiniz. Eğer yanlış karar verirseniz, Malatya'nın geleceği de karanlık bir noktaya doğru gidecektir. Bu nedenle ehliyetli ve liyakatli kişilere görev verin" şeklinde konuştu.

"KANAL İSTANBUL'U BİLLBOARDLARA ASACAĞINA, KARAKAVAK'IN ŞUYUUNU NE ZAMAN BİTİRECEĞİNİ SÖYLE"

Erkal, Malatya'da billboardlara asılan Marmaray ve Kanal İstanbul projelerini sert bir dille eleştirerek, "Kanal İstanbul'u Malatya'daki billboardlara asacağınıza, Karakavak'ın şuusunu ne zaman bitireceğinizi söyleyin" dedi.

Korkunun ecele faydasının olmadığını ifade eden Ahmet Münir Erkal, "Kanal İstanbul'un, Marmaray'ın resimlerini billboardlara asacağınıza, Malatya için yaptığınız hizmetleri asın. Ama Malatya için yaptıkları bir şey yok ki billboardlara assınlar. Çıkın karşıma konuşun. Ama konuşamazlar" şeklinde konuştu.

"MALATYA'YI ÇANTADA KEKLİK GÖRMEYİN"

Erkal, iktidarı Malatya'da çantada keklik görmekle suçlayarak, şunları söyledi:

"Malatya’nın 21 bin 500 hektar yönettiğimiz alanı vardı. Şimdi Büyükşehir oldu ve bu alan 1 milyon 231 bin hektara çıkıyor. Malatya 57 kat daha büyüyor ve inşa edilmeyi bekliyor. Seni uyarıyorum, ikaz ediyorum, hesaba çekilmeden önce kendini bir hesaba çek. Bu ağır mükellefiyeti kaldırıp, kaldıramayacağını vicdanına sor. Birikimin, tecrüben, vizyonun ve hedefin olmadan bu işi yapamazsın. Hangi yüzle hiçbir birikimin olmadan Büyükşehir "Malatya’yı yöneteceğini" söylüyorsun? Hemşerilerimiz söylüyor onlarda vicdan değil cüzdan önemlidir. Vicdanın olmadı yerde Allah bizi korusun. Bizler ciddi bir şekilde Büyükşehrin ciddiyetini ve mükellefiyetini anlatıyoruz. Bu kadar ağır bir mükellefiyeti ehliyet ve liyakat sahibi kardeşlerimizin yapması lazım. Adil yönetim anlayışına sahip kardeşlerimizin yapması lazım. Ama gelin görün ki billboardlara asacak bir tek hizmetleri bile yok. Bu acınacak bir durumdur. Malatyalılar olarak çok yüksek oylar veriyorsunuz. Malatya'yı çantada keklik görüyorlar. Halka tepeden bakıyorlar. Millete saygı duymuyorlar. Millete saygı duymayan bir iradenin temelleri çatlamış demektir. Bu millete tepeden bakıp, oylarını çantada keklik görürseniz, milletimiz sizi atacakları tokatla kendinize getirir."

"YEREL SEÇİM, GENEL SEÇİM HAVASINDA İLERLİYOR"

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, yerel seçimlerin genel seçim havasında ilerlediğini belirterek, "30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Saadet Partisi olarak yerel seçimlerin önemini biliyoruz. Fakat bu seçim Malatya için çok daha önemlidir. Çünkü büyükşehir olan Malatya’mızın temelleri ilk kez bu seçimde atılacak. Malatya’nın sınırları artık büyükşehir belediyesi tarafından yönetilecek. 495 köy ve 39 belde mahalle oluyor. Kapısının önünü süpüremeyen burnunun önünü göremeyenler Diyarbakır sınırındaki Pütürge’nin bir mahallesini görmesi mümkün mü? Tecrübesi olmayanlar, liyakati olmayanlar, bu seçimi genel seçim gibi göstererek birilerinin selamı ile birilerinin gölgesinde belediye başkanı olmak istiyor. Bazı bayanlar yakalarına Saadet Partisi rozeti takarak AK Parti’ye oy istiyorlar. Bizler Saadet Partisi olarak, Milli Görüşün tek temsilcisi olarak hiçbir partiyi desteklemiyoruz ve hiçbir partiye de oy istemiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız