SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Korkup Atlayınca..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen ayrı trafik kazalarında toplam 20 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Elazığ’dan Malatya’ya gelmekte olan 24 yaşındaki A.G. yönetiminde bulunan otomobil, Kapıkaya mevkiinde şarampola yuvarlandı. Kazada A.G. ile yolculardan 39 yaşındaki M.T., 40 yaşındaki S.T., 18 yaşındaki G.E. ve 18 yaşındaki F.C.T. yaralandılar.

Kayseri’den Malatya yönüne gelmekte olan 32 yaşındaki İ.Ç. yönetiminde bulunan 34..525 plakalı otomobil, Darende Balaban Karşıyaka Köyü civarında yol kenarındaki taşlara çarptı. Kazada 7 yaşındaki B.Ç., 32 yaşındaki G.Ç. ve 36 yaşındaki G.İ. adlı kişilerin yaralandıkları bildirildi.

Malatya Şehir Mezarlığı içinde 32 yaşındaki A.D. yönetimindeki 44..238 plakalı oto ile 48 yaşındaki M.G. yönetiminde bulunan 44..516 plakalı otomobiller çarpıştı. 238 plakalı otoda bulunan 33 yaşındaki F.D. adlı bayan ile 516 plakalı otonun sürücüsü M.G. ile araçta bulunan 49 yaşındaki S.G. adlı bayan yaralandılar.

Doğanşehir Erkenek’ten Karadere mezrasına gitmekte olan 38 yaşındaki S.Ö. yönetimindeki 46..2737 plakalı otomobil, Ören mevkiinde şarampola yuvarlandı ve sürücünün yaralandığı öğrenildi.

Battalgazi ilçesi Hatunsuyu Beldesi Saray Mahallesi’nde 24 yaşındaki M.Y. yönetimindeki 44..957 plakalı halk otobüsüne 44 yaşındaki A.B. yönetimindeki 44 FT 258 plakalı otomobil çarptı. Kazada sürücü A.B. ile yolcularından 42 yaşındaki Z.B., 1 yaşındaki S.B. ve 16 yaşındaki L.B.’nin yaralandıkları ve TÖTM’ye kaldırıldıkları haber alındı.

Adıyaman yönünden Malatya yönüne gelmekte olan 39 yaşındaki M.K.D. yönetiminde bulunan 34..9585 plakalı ototobil, Doğanşehir Kurucaova Derindere mevkiinde yolun buzlu olması yüzünden kontroldan çıkıp yol kenarındaki toprak kısma çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan 7 yaşındaki Y.D. yaralandılar.

Malatya’dan Darende ilçesine gitmekte olan 42 yaşındaki F.T. yönetimindeki 44..519 plakalı otomobil, Akçadağ Doğanlar mevkiinde dikkatsizlik sonucu yoldan geçen yaban domuzuna çarptı ve hasar gördü.

Pütürge’den Malatya’ya gelmekte olan 40 yaşındaki A.D. yönetimindeki 44..971 plakalı otomobil, kar nedeniyle kayganlaşan yolda kontroldan çıktı. Otomobilde bulunan 33 yaşındaki Y.G., korkuya kapılarak araçtan atlayınca yaralandı ve TÖTM’ye kaldırıldı.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan 25 yaşındaki A.T. yönetiminde bulunan 02..0197 plakalı minibüs, Doğanşehir Kurucaova Kasabası’nda yolun karşısına geçmek isteyen 73 yaşındaki M.K. adlı şahsa çarparak ağır şekilde yaralanmasına neden oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız