SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Korkusuzca Yolculuk Yapacaklar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:03:28
A- A+ PAYLAŞ
 
Yazıhan'a bağlı Böğürtlen köyü yolunun 1,5 kilometrelik kısmında genişletme çalışmalır yapıldı.  Böğürtlen, İriağaç, Tahtalı, Ebreme, Çavuş köylerini bir birine bağlayan yoldaki çalışmalar neticesinde;kışın yağan kardan dolayı vatandaşın sıkıntı yaşamasının önüne geçilecek. 
 
Yazıhan Kaymakamı Ünal Koç, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hakan Demir, İl Meclis Üyesi Cafer Kuşdoğan çalışmaları yerinde inceledi.
 
Yazıhan kaymakamı Ünal Koç yaptığı değerlendirmede; ’’Burada yapılan çalışmaları yerinde görmek için geldik. Böğürtlen köyü sınırları içindeyiz. İl Özel İdaresi Yol Ve kanal Hizmetleri ekipleri yol genişletme çalışmaları yapıyorlar. Kışın bu yol tehlike saçmaktaydı. Bu yol aynı zamanda İriağaç, Çavuşlu, Böğütlen köyleri ile bağlantı kurmakta. Kış bu sene çok çetin geçti. Bozulan yolların yapımına başlandı. Bir taraftan da asfalt çalışmalarımız var. Köyde yaşayan vatandaşlarımıza en güzel hizmeti sunmamız gerekir. KÖYDES ve İl Özel İdaresi programında başlayan çalışmalar devam ediyor. Yoğun bir çalışma içine girdik.  Amaç Hükümetimizin başlatmış olduğu program doğrultusunda yapılan projeler ile köylerimize şehir yaşam imkânlarını götürmek. Bu insanları buralarda tutmak, eksiksiz bir altyapı sunmaktır. Bu köylerin geçim kaynağı olan hayvancılığı canlandırmaktır. Bu yıl kış çok sert geçti. Kar yağışı nedeniyle yollarımız bozuldu. Bu yoların yapımında greyderli bakım, stabilize, afsal çalışmalarımız var. Çalışmalarımız bütün hızı ile devam ediyor’’ ifadelerini kullandı. 
 
Yazıhan İl Genel Meclis Üyesi Cafer Kuşdoğan ise konuşmasında ’’Böğürtlen köyümüzün yolunun 1,5 km lik kısmında yol genişletme çalışmaları yaptık. İl Özel İdaresi Yol ve kanal Hizmetleri ekipleri burada ciddi bir çalışma yaptılar. Bu çalışmalarımız Malatya’nın birçok köyünde devam ediyor. Kış sert geçti. Bozulan yollar tamir ediliyor. Asfaltlama çalışmaları da başladı. Bu çalışmalara katkı sunan Kaymakamımıza, İl özel idaresi çalışanlarına, Meclisimize,Muhtarımız teşekkür ederim’’ dedi. 
 
Böğürtlen Köyü Muhtarı Resul Sarıgül ise değerlendirmesinde; "Önemli bir grup yolumuz. Bu yol Böğürtlen, İriağaç, Tahtalı, Ebreme, Çavuş köylerini bir birine bağlıyor. Bu yolda kışın sağlıklı bir ulaşım olmuyordu. Bu yolun 1,5 km lik kısmında genişletme çalışmaları yapıldı. Çok güzel bir yol oldu.Vatandaşlar artık korkusuzca bir yolculuk yapa bilecekler’’diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız