SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Korkutan Artış

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:15:39
Korkutan Artış
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, uyuşturucu kullanan gençlerin sayısındaki artış korkutmaya başladı. Kentte güvenlik güçleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, gençlerin üst aramalarında başta esrar olmak üzere uyuşturucu madde sıklığına daha fazla rastlandığı belirtildi. Son bir günde yedi gencin üzerinde esrar maddesi ele geçirildiği ifade edildi.

Akpınar Mahallesi’nde, polis tarafından durumundan şüphelenilerek durdurulan C.K. isimli şahsın üst aramasında 8 gram esrar maddesi bulundu. 

Selçuklu Mahallesi’nde, polis tarafından durumundan şüphelenilerek durdurulan A.A. isimli şahsın üzerinde 10 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Akpınar Mahallesi’nde, polis tarafından durdurulan E.K. isimli şahsın yapılan üst aramasında 10 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Küçük Mustafa Paşa Mahallesi’nde, polis tarafından durumlarından şüphelenilerek durdurulan T.K, A.A., A.S ve M.H isimli şahısların üst aramasında toplam 10 gram esrar maddesi ele geçirildi. Polis, şahıslar hakkında adli işlem başlattı.

BİR OPERASYON VE 2 TUTUKLAMA DAHA..

Malatya’da güvenlik güçleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde 3 kilo 684 gram esrar ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi de tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, A.T. ve D.Ü. isimli şüphelilerin uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Alınan istihbarat doğrultusunda yapılan çalışmalar neticesinde yakalanan A.T. isimli şahıstan 30 gram, şüpheli D.Ü. isimli şahıstan ise 32 gram olmak üzere toplam 62 gram esrar ele geçirildi.

Daha sonra il merkezinde yapılan çalışmalarda, şüpheli A.T. isimli şahsın ikamet ve iş yerinde yapılan aramalarda 13 paket halinde 3 kilogram 594 gram; D.Ü. isimli şahsın ikametinde ise 3 paket halinde toplam 28 gram esrar ele geçirildi.

Konuyla ilgili olarak gözaltına alınan şahısların “Uyuşturucu Esrar Maddesi Ticareti Yapmak” suçundan haklarında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız