SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Korkutan Yangın

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir akaryakıt istasyonunun market bölümünde çıkan yangın faciaya dönüşmeden söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay, gece Malatya merkez çevre yolu Tekel Tütün Fabrikası karşısında 43 yaşındaki A.F.Ö.'ye ait akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Akaryakıt istasyonuna ait market bölümünde bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın, istasyonun idari bölümüne de sıçrayarak bir anda büyüdü.

Olayın itfaiyeye ve polise bildirilmesi üzerine çok sayıda itfaiye ekibi ve polis olay yerine geldi. Yangın istasyonun akaryakıt pompalarına ulaşmadan söndürülerek kontrol altına alındı.

Yangın sonucunda akaryakıt istasyonunun idari ve market bölümünde maddi hasar oluşurken, o esnada akaryakıt istasyonunda park halinde bulunan 51 yaşındaki H.D.'ye ait bir araçta ise maddi hasar oluştu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız