SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Korkuya Teslim Olmuşlar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:24:58
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Türkiye, bugün Suriye gibi değilse, Atatürk gibi değerlerin sayesindedir” dedi. 

Beraberinde partililerle birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Malatya Şubesi’ni ziyaret eden CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, şöyle konuştu: ”Irak’ta, Suriye ve Mısır’da kan gövdeyi götürürken, Türkiye’de hâla huzur varsa, Türkiye bir Suriye ve Irak’a benzemiyorsa, Atatürk gibi değerlerin sayesindedir. Değerler vardır. Bir kentin yetiştirdiği siyaset adamları vardır. Ülkelerin yetiştirdiği ve kentin yetiştirdiği siyaset adamları vardır. Bir Atatürk, bir İsmet İnönü, bir Turgut Özal önemli değerlerdir. Mesela Turgut Özal’ın siyasi düşüncesiyle uzaktan yakından ilgisi olmayan biriyim, ancak Malatya milletvekili olarak Turgut Özal’a küfretmeyi, hakaret etmeyi doğru bulmam. Malatya denilince İsmet İnönü ve Turgut Özal akla gelir. Bu nedenle değerlerimize küfretmek değil, sahip çıkmamız gerekiyor.” 

Ağbaba, bu sebeple İnönü ve Atatürk’e dil uzatanlara sert tepki göstererek şunları söyledi: “Birileri çıkıp Atatürk ve İnönü’ye dil uzatıyor, Malatya’daki mesleki teşekküllerin sesi çıkmıyor. Üzerine vazife olmayan şeylerde açıklama yapanlar, kendi değerlerine dil uzatılınca sesleri çıkmıyor. Çünkü korkuya teslim olmuşlar.” Ağbaba, kendisinin Meclis'te sorunları dile getirip, aldığı oyun karşılığını vermeye çalıştığını bildirdi.

ADD Malatya Şubesi Başkanı Yunus Millioğlu ise, “Bir üyemiz olarak Meclis'te bizleri başarıyla temsil ettiğinden dolayı sayın vekilimize teşekkür ederiz. 550 milletvekili içerisinde sanırım vekilimiz en fazla çalışan ilk 10 vekilin içerisindedir. Bizleri en iyi şekilde temsil ettiğine inanıyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız