SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Korona Çıkınca Sokak Dezenfekte Edildi

0
Güncellendi - 2020-07-11 03:33:09
Korona Çıkınca Sokak Dezenfekte Edildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Şemsiye Sokak’ta bir özel banka çalışanının koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine halk sağlığını korumak için Battalgazi Belediyesi ekipleri harekete geçti. Şemsiye Sokak’ı dezenfekte eden Battalgazi Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü ekipleri yaptığı çalışma ile vatandaştan tam not aldı.

Covid 19’un ülkemizde görülmesiyle her türlü tedbiri alan ve halk sağlığını korumak için dezenfekte çalışmalarını sürdüren Battalgazi Belediyesi, son olarak kentin prestij sokaklarından olan Şemsiye Sokak’ta dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Sokakta özel bir banka çalışanında koronavirüs testinin pozitif çıkması sonucu endişelenen esnafların çağrısı üzerine caddede bulunan iş yerlerinde dezenfekte çalışması yapıldı. Ekiplerin yaptığı dezenfekte çalışmaları sonrası memnuniyetini dile getiren cadde esnafı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e ve ekibine duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Yapılan dezenfekte çalışmaları sonrasında memnuniyetini dile getiren kuyumcu esnafı Yılmaz Kınacı; “Sokakta koronavirüs tespit edilince bizde tedbir amaçlı Battalgazi Belediyesini aradık ve bu caddenin dezenfekte edilmesini istedik. Çok sağ olsunlar bir telefonla ekip geldi. Esnaf olarak size minnettarız. Battalgazi belediyesine çok teşekkür ederiz.” dedi.

Kuaför Ahmet Kural ise “Belediyemize bu hizmetinden dolayı çok teşekkür ederiz. Bu zor günümüzde yanımızda oldular. Ekipler gelerek her yeri dezenfekte ettiler. Şuan hem daha sağlıklı hem de daha hijyen bir ortamda çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Konfeksiyoncu Abdullah Akcan da “Arkadaşlar sağ olsunlar geldiler dezenfekte işlemi yaptılar. Battalgazi Belediyesi’ne teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

Bir diğer konfeksiyoncu Cemal Karaman ise şunları söyledi: “Buradaki müşterimizin sağlığı hepimiz için önemli. Sayın Başkanımızın bizleri düşünmesi, sağlımızı düşünmesi ve böyle çalışma yapmasından dolayı teşekkür ederiz. Bu tür uygulamaları sık sık bekliyoruz.”

Başkan Osman Güder’in güzel işlere imza attığını dile getiren bir otel çalışanı Şeraffettin Akın da, “Battalgazi Belediye Başkanımıza teşekkür ederim. İlaçlama yaptılar. Onun dışında da Başkanımız Osman Güder, bize güzel hizmetler gerçekleştiriyorlar. Allah razı olsun kendisinden. Bizler de ellimizden geldiğince tedbirler almaya gayret gösteriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sokakta alışveriş yapmaya gelen Muharrem Özgül, “Battalgazi Belediyesi sağlığımız için önemli bir çalışma yaptı. Önce insan sağlığı tabiî ki. Battalgazi belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkür ederiz.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Cengiz (3 yıl önce)
    Kösedeki bina neden yillardir bos.Sorunluysa neden yikilmiyor. Bilen var mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçekten milli servettir. Göz göre göre çürüyor Belediyenin çözüm bulması lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (3 yıl önce)
    ilk resimde görülen pasaj çocukluğumdan beri atıl vaziyette duruyor,durumu nedir neden bu kadar kıymetli bir yer mekruh bina olarak bekliyor?buranın kaderide vagon fabrikasına neden benzedi birgün burayıda haber yapsanız iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (3 yıl önce)
    Yapmayın bunu be kardeşim Yapmayın.siz dezenfekte ŞovÜ yaparken o mahalledeki kaç esnafın işini etkiliyorsunuz. Sayın yetkililer ve haberciler yapmayın şu haberleri millet evine ekmek götürüyor
    0
    0
    Yanıtla