SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Korona Önlemi Denetimi

0
Güncellendi - 2020-10-03 04:50:33
Korona Önlemi Denetimi
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan ilçesinde, korona önlemleriyle ilgili denetimler arttırılarak, vatandaşlar uyarılıyor.

Kaymakamı Gökhan Dolaş, Belediye Başkan Yardımcısı Aktan Güler, İlçe jandarma Komutanı Ali Ayva, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Yıldırım, Toplum Sağlığı Merkezi ile ilçe Tarım Müdürlüğüne bağlı ekiplerin katıldığı denetimlerde esnafa ve vatandaşa salgınla mücadele kuralları hatırlatıldı, maske ve sosyal mesafe uyarısı yapıldı.

Kaymakam Dolaş başkanlığındaki korona denetim ekibi, mahallerde de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, korona virüs salgını kapsamında alınması gereken önlemler ve uyulması gereken kurallar konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Kaymakam Dolaş, denetimlerle ilgili yaptığı açıklamada, amaçlarının kimseye ceza kesmek değil, hem vatandaşı hem de esnafı bilinçlendirmek, bilgilendirmek, kurallara uymalarını sağlamak olduğuna dikkat çekerek, “İlçemizde tedbirlere ne kadar uyarsak o kadar az etkileniriz. Hepimize düşen bu görev, herkes öncelikle kendini korumalı eğer kurallara dikkat etmezsek ölüm vakaları daha yaşanabiliyor. Bu işin yaşlısı, zengini veya fakiri genci yok. Virüs, dikkat etmeyen herkese bulaşıyor” ifadelerini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız