SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Korona Tedavisi Gören Öğretmenlere 24 Kasım Sürprizi

0
Güncellendi - 2020-11-26 01:07:40
Korona Tedavisi Gören Öğretmenlere 24 Kasım Sürprizi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi yönetimi ve doktorları, bir yandan yoğun biçimde koronavirüs hastalarını tedavi ederek sağlığına kavuşturmanın mücadelesini yaparken, diğer yandan hastalarının morla motivasyonunu yüksek tutacak güzel jestlere de imza atıyor.

Hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetiyle karşılanan bu jestlerden sonuncusu 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde geldi.

Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi doktorları, Covid-19’dan tedavi gören öğretmenlere birer hediye sundu.

Ancak, hastane odalarında kutlanan Öğretmenler Günü’nü daha da anlamlı kılan bir başka sürpriz de vardı.

Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi’nde, tedavi gören emekli öğretmenlerden Cemal Akdemir’i tedavi eden Göğüs Hastalıkları Uzmanı Orhan Yücel, aynı zamanda Cemal Akdemir’in öğrencisiydi.

Yani, öğrencisi öğretmenini tedavi ediyordu.

Öğrencisi olan doktorundan Öğretmenler Günü hediyesi alan emekli öğretmen çok mutlu oldu

İşte 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, Covid-19 tedavisi gören Cemal Akdemir, hem öğrencisi hem de doktoru Orhan Yücel’den Öğretmenler Günü hediyesi alınca, büyük bir mutluluk yaşadı.

Cemal Akdemir, büyük özveriyle çalışan ve biri de kendi öğrencisi olan Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi doktorlarına minnettar olduğunu belirterek, “Başta öğrencim Dr. Orhan Yücel ve Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi tüm personeline, Hastane Yönetimine ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu zor geçen hastalık sürecinde yakın ilginizle bizim moral ve motivasyonumuzu hep yüksek tuttunuz. Bugün, yani 24 Kasım Öğretmenler Günü’ndeki çok anlamlı davranışınızdan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi’nde tedavi gören diğer öğretmenler; Cercis Aslantaş, Ayhan Aslantaş ve Cengiz Gökçe’ye de Öğretmenler Günü anısına hediyeler takdim edildi.

Cercis Aslantaş, Ayhan Aslantaş ve Cengiz Gökçe de, memnuniyetlerini dile getirdi ve hastane yönetimi, doktorlar ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkürlerini ilettiler.

Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi’nden yapılan açıklamada, “Hastane personeli olarak, hastalarımız olan emektar öğretmenlerimiz nezdinde bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz” denildi.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ramazan Doğan (3 yıl önce)
    Cercis hocam hem iyi bir idareci hemde iyi bir öğretmendi Allah'tan kendisine ve bütün hastalara şifa diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • nedim (3 yıl önce)
    Çocukluk döneminde aynı mahalleden komşum ve kıymetli dostum Cercis Hocama, değerli eşine ve Hastanelerde ve evlerinde tedavi gören tüm öğretmenlerimize Allah'tan şifa diliyorum. HÇDH yönetici ve çalışanlarının güzel ve anlamlı davranışlarını kutluyorum
    0
    0
    Yanıtla