SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Koroya Coşkulu Karşılama

A- A+ PAYLAŞ

Show TV'deki "Korolar Çarpışıyor" adlı yarışmada birinci olan Malatya ekibi kente döndü. Vatandaşlar tarafından karşılanan koro ekibi, üstü açık otomobille şehir turu attı.

Show TV'de yayınlanan "Korolar Çarpışıyor" adlı yarışmanın finalinde gönderilen SMS'lerle Mardin ekibini geride bırakarak yarışmayı kazanan Malatya Korosu, kente döndü. Vatandaşlar tarafından karşılanan Malatya Korosu'nun şeflerinden İnönü Üniversitesi Müzik Bölümü Okutmanı Orçun Akgün ve diğer koro üyeleri sevinçlerini dile getirdiler. Koro ekibi,1964 model Chevrolet İmpala marka üstü açık otomobille şehir turu attı.

Malatya Musiki Derneği Başkanı Mehmet Tunç Yıldırım, "Sonuçta Malatya'ya bir ilköğretim okulu kazandırıldı. Sayın Valimiz Halil İbrahim Daşöz, 91 bin dev öğrenci projesi ile Malatya'ya 7 okul kazandırdı. Şimdi Amasya'ya tayini çıktı. Bu okulu da sayın valimize armağan ediyoruz" dedi.

Yarışmanın ödülü olarak kente yaptırılacak okula Malatya Korosu'nu çalıştıran sanatçı Kutsi'nin adı verilecek. Ahmet Kutsi Karadoğan İlköğretim Okulu'na, koroda yer alan 20 gencin ismi de yazılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız