SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Koroya Moral Desteği

A- A+ PAYLAŞ

Show TV'de yayınlanan "Korolar Çarpışıyor" yarışmasında finale kalan Malatya ekibine Gündüzbey'de moral ve destek yemeği verildi.

Gündüzbey Paradise Kır Restoran ve spor tesislerinde verilen yemek davetine, Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Erkan Bulgan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ve Gündüzbey Belediye Başkanı Hüseyin Selçuk da katıldı.

Vali Halil İbrahim Daşöz burada yaptığı konuşmada, Malatya Korosuna yarışmada başarılar dileyerek, "Siz gerçek devlersiniz. Ben, oy düşüşünü öğrencilerin kayısı bahçelerine gitmesine bağlıyorum. Bu hafta sizlere başarılar diliyorum. Umuyorum bu hafta başarılı olacaksınız" dedi.

Vali Halil İbrahim Daşöz yaptığı konuşmanın ardından eşi Nilgün Daşöz ile Malatya Korosuna cep telefonu ile, "KUTSİ" yazıp 2950'ye SMS göndererek oy verdiler. Belediye Başkanı Çakır da, yine SMS göndererek oy katkısı sağladı.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Malatya ekibine yarışmada destek vereceklerini söyledi. Çakır, 4-5 bin TL civarında kontör alarak, koroya destek de bulunacaklarını kaydederek, "Malatya adına yarışıyorsunuz, bu nedenle sizleri tebrik ediyorum. Malatya'yı çok iyi bir noktaya getirdiniz. Son günlerde her yerde Malatya konuşulur oldu. Herkes sizlerin başarılı olmasını bekliyor. Sizler hem Malatya'yı tanıtıyorsunuz hem de Malatya'ya okul kazandırmak için yarışıyorsunuz. Bizlerde sizleri destekleyeceğiz" diye konuştu.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır da konuşmasının ardından Malatya Korosuna oy gönderdi. Öte yandan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk 3 bin TL, Gündüzbey Belediye Başkanı Hüseyin Selçuk da 2 bin TL kontör sözü verdi.

Show TV'de Pazartesi akşamları yayınlanan ve 22 Haziran akşamı final yarışmasıyla sona erecek olan "Korolar Çarpışıyor" yarışmasında Malatya ve Mardin ekibi finale kalmıştı. Finalde birinci gelecek koronun iline bir ilköğretim okulu yaptırılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız