SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Korsan CD Operasyonu

A- A+ PAYLAŞ

Polis tarafından, eski Tekel Fabrikası arkasında kurulan pazarda korsan CD ve DVD satanlara yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'nün konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu çerçevesinde Malatya Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü görevlilerince 27.02.2011 günü eski Tekel binası arkasında kurulan Pazar içerisinde CD ve DVD satışı yapan seyyar satıcılara yönelik yapılan denetimde tezgahlarında ve araçlarında çok sayıda CD ve DVD ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili 8 şahıs hakkında 5846 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan Güvenlik Şube
Müdürlüğümüz tarafından gerekli adli işlemler yapılmıştır.

Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak korsan ile mücadelede halkımızdan aldığımız destek ve iş birliği büyük önem arz etmektedir. Bu kapsamda korsan ile yapacağımız bu mücadelede bize yardımcı olmak isteyen herkesin 155 polis imdat ve Güvenlik Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılan 0422 212 55 36 numaralı telefon ile irtibat kurmaları fikri ve sınai hakların korunmasında en önemli katkı olacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız