SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Korucu Vuruldu, Vurdu!

A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Gözene’de 23 Nisan töreni sırasında korucu ile hasımları arasında kavga çıktı. Bıçak ve tahra ile yaralanan korucu Kaleşnikofla ateş açarak bir kişiyi yaraladı.

Olay Gözene İlköğretim Okulu’nda 23 Nisan törenleri yapılırken meydana geldi. Törende görevli geçici köy korucusu 53 yaşındaki A.İ.K., kız meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan 22 yaşındaki Y.E.P., babası 65 yaşındaki K.P. ve akrabası 18 yaşındaki F.P. ile kavga etti. Kavga sırasında K.P.’nin bıçakla, F.P.’nin ise tahra ile korucuyu başından ve göğsünden yaraladıkları, A.İ.K.’nın da kendini korumak amacıyla Kaleşnikof tüfekle saldırıda bulunanlara doğru ateş açtığı, bu sırada Y.E.P.’nin karnından yaralandığı bildirildi.

Korucu Yeşilyurt Devlet Hastanesi’nde tedavi edilirken, durumu ağır olan A.İ.K. Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturmaya başladı.

Öte yandan Pütürge ilçesinin Esencik köyünde de arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışan 46 yaşındaki H.E. ile 41 yaşındaki M.E.’nin birbirlerini korkutmak amacıyla av tüfeğiyle ateş ettikleri bildirildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken iki şahıs tüfekleriyle birlikte yakalandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız