SON DAKİKA
SON DEPREMLER

KOSGEB'in Destekleri Anlatıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:21:56
KOSGEB'in Destekleri Anlatıldı
A- A+ PAYLAŞ
 
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'nın (KOSGEB) destekleri hakkında bilgi veren KOSGEB Müdürü Murat Seki, " Halka açılacak şirketlere de artık destek veriyoruz" diye konuştu. 
 
Malatya Aktif İş Adamları Derneği (MAKİAD) üyesi iş adamlarına çalışmalar hakkında bilgi veren Seki, "Desteklerimiz bir buçuk yıldır yeni biz onları devam ettiriyoruz. Bu destekleri kullanamayan girişimciler var biz onlara yardımcı olabiliriz. Verdiğimiz desteklerin hepsi hemen hemen güncel ihtiyaçlarınıza veya geleceğe yönelik ihtiyaçlarınıza cevap verecek şekilde tasarlanmıştır. Arge destekleri, günlük ihtiyaçlarınız için kullanılacağınız destek programları, KOBİ projeleri bunlar tamamen bugün ve geleceğinize yönelik bir takım ihtiyaçlarınızı gidermeye, hedeflerinizi gerçekleştirmeye yönelik desteklerdir. Desteklerimiz burada altı kalem ama en son çıkan kalemle birlikte halka açılacak şirketlere de artık destek veriyoruz" ifadelerini kullandı. 
 
KOSGEB Müdürü Murat Seki, açıklamasına şöyle devam etti; "Desteklerimiz bildiğiniz üzere KOBİ Proje destek programı, sistematik iş birliği güç birliği, arge inovasyon destek programı, girişimcilik destek programı genel destek programı ve gelişen piyasalarla birleştirilip ortaya işletmelerin açılması ile ilgili size verdiğimiz destek programları vardır. Tabi sizi ilgilendiren projelerden biride KOBİ destek programı. KOBİ destek programları işletmelerin daha çok kapasite geliştirmesi, marka oluşturulması, istihdamın arttırılması rekabet edilebilirlik gücünün arttırılması, yeni piyasalara girmek ve değişik konularda işletmenizi geliştirmek amacıyla yapabileceğiniz her şeydir. İstihdam arttırmakta, kapasite arttırmakta, pazar payı arttırmakta işletmenizin içindeki performans takip programı işletme içerisine yerleştirilmesi de, yeni bayiler açılması da hepsi birer projedir. Bu proje kapsamında verdiğimiz destekler KOBİ proje destek programıdır." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız