SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Koşmayana Ekmek Yok!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:30:53
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da forvet oyuncusu Eren Görür, Spor Toto 2. Lig'in mücadeleye dayalı bir lig olduğunu vurgulayarak, “Koşmayana ve mücadele etmeyene bu ligde ekmek yok” dedi. 
 
Sarı-kırmızılı takımın genç oyuncusu, Ankara Kızılcahamam’da ikinci etap kamp çalışmalarının yoğun tempoda devam ettiğini belirterek, “Ankara Kızılcahamam kampı bizim adımıza çok iyi geçiyor. Malatya’daki ilk etap kamp çalışmalarında takım olarak iyi bir kaynaşma sağladık. Bu anlamda Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirdiğimiz ikinci etap kamp çalışmalarında da çok güzel bir ortam var. Hazırlıklarımıza yoğun bir tempoda devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Ligde 3 puanın kolay kazanılmadığına dikkat çeken genç golcü, “Her şey sahada belli oluyor. Koşmayana bu ligde ekmek vermiyorlar. Koşup, mücadele etmedikten sonra takım istediği kadar birlik, beraberlik içinde olsun, istediğiniz kadar iyi bir takım olun başarı gelmiyor. Mücadele ederek, 3 puanı alıyorsunuz. Bizde elimizden geldiğince mücadele edip, ilk 3-4 haftayı iyi geçirmek ve hedefimize ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.
 
Görür, forvet hattında arkadaşlarıyla tatlı bir rekabet yaşayacaklarını kaydederek, “Okan ağabey tecrübeli bir isim ve bizde onun tecrübesinden faydalanacağız. Sadece forvet değil, her mevkide tatlı bir rekabet olacak. Ama kim forma giyerse giysin sahada elinden geleni yapacaktır” dedi.
 
Malatya’daki havanın kendilerini olumlu yönde etkilediğini ifade eden ileri uç oyuncusu, “Şehir, takım için kenetlenmiş durumda ve bu bizi olumlu yönde etkiliyor. Futbolda 12. güç olan taraftarımızın her zaman desteğini bekliyoruz. Allah nasip ederse, taraftarlarımızın da desteğiyle hedefimize ulaşacağız” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız