SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Koşturmaca İçerisindeyiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:43:45
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, hizmet sınırları içerisinde alternatif yol güzergahları oluşturmak adına başlattığı yol açma çalışmalarına devam ediyor. 

Yeşilyurt Belediyesi, yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamında Turgut Özal Bulvarı ile Tevfik Temelli Caddesi’ni bağlayacak ulaşım yolunun açılmasına engel teşkil eden Abdulgaffar Sokak’taki kamulaştırma işlemleri tamamlanan metruk evin yıkımından sonra asfaltlama çalışmaları başladı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar’la birlikte Fahri Kahayan Bulvarı ile Tevfik Temelli arasındaki bağlantı yolunda yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Polat, “Bizler ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımıza sürekli devam etmekteyiz. Bu bizim çalışma azmimiz ve görev bilincimizdir. Yeşilyurt Belediyesi olarak AK belediyecilik vizyonuyla geldiğimiz ilk günden beri millete hizmet için sürekli bir koşuşturmaca içerisindeyiz. Birçok alanlarda olduğu gibi yol ve asfalt ekiplerimiz de yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık bir ay önce Abdulgaffar Mahallemizde yol açılmasına engel teşkil eden metruk bir bina mevcuttu. Bu metruk binanın enkaz bedelini ödeyerek, kamulaştırma işlemlerini tamamladık ve binanın yıkımını gerçekleştirdik. Bu geçen süreçte de alt yapı çalışmalarını tamamladık. Bugün de asfalt ekibimizle birlikte asfaltlama çalışmalarına başladık. Bu yol Fahri Kayahan ile Tevfik Temelli'yi birbirine bağlayacak. İlerleyen zamanda birkaç bağlantı yolu daha açacağız. Yol açma konusunda da Yeşilyurt Belediyesi olarak bir hedefimiz var, yıllık 10 km yeni imar yolu açmayı planladık ve 2015 yılı içerisinde 12 kilometreden fazla yol açtık. Çünkü yol medeniyettir. Yolun bakımı gelişmesi en önemli bir hizmettir. Bir ülkenin gelişmişliği yollarından belli olur. Yeşilyurt Belediyesi olarak bu yönde tüm çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

YEŞİLTEPE VE DİLEK'TE

Yeşiltepe ve Dilek mahallelerindeki çalışmalarına devam eden ekipler, finisherle seyran mahallesi ve ova sokakta asfalt dökümü gerçekleştirdi.

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar İle birlikte çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşiltepe Mahallesi ve Dilek mahallesindeki asfaltlama çalışmalarını hakkındabilgi aldı.

Yeşiltepe ve Dilek Mahallesinde asfalt çalışmaları hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Polat, "Göreve geldiğimiz ilk günden beri, durmak yok yola devam dedik ve aralıksız çalışmaya gayret ettik.Asfalt çalışmalarımız da finisher serim ekibi,sati kaplama ekibi, yol onarım ekiplerimizle birlikte 5 farklı ekibimiz bulunmaktadır. Ekiplerimizgöreve başladığımız günden beri dur durak bilmeden çalıştılar, tüm ekibimi tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Gittiğimiz tüm noktalarda burada olduğu gibi mahalle sakinlerimiz,Yeşilyurtluhemşerilerimiz ekiplerimize sahip çıktılar, misafirleri olarak gördüler.Dilekte yapacağımız daha çok çalışma var ama bu uzun bir süreç, şuan bu mahallemizin asfalt çalışmasını bitirdik. Küllü mağaradaki yol çalışmalarımızı bitirdik, Biz hizmet için buradayız, çalışmak için buradayız, Yeşilyurt belediyesi olarak hep birlikte hizmet için buradayız.İnşallah hizmetede devam edeceğiz.” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız