SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Koşulsuz Kucaklayacağız'

A- A+ PAYLAŞ

CHP'li yöneticiler, referandumda "Evet" oyu veren mahallelere teşekkür ziyaretini sürdürüyorlar. Son olarak Çavuşoğlu Mahallesi'ni ziyaret eden il başkanı Veli Ağbaba ve partili yöneticiler, vatandaşlarla kahvehanede toplantı yaptılar.

Ziyaret ve toplantıya ilişkin CHP'nin basın bülteni şöyle:

"Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Veli Ağbaba ve CHP il örgütü yöneticileri Çavuşoğlu Mahallesi’ne referandum için teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ağbaba, Çavuşoğlu’nun iyi hizmet almadığını belirtti.
Çavuşoğlu Mahallesi’nin referandumda Cumhuriyet Halk Partisi’ne verdiği destek ve ilgiden dolayı teşekkür eden Ağbaba, Çavuşoğlu’nda kahvehaneleri ve esnafları tek tek gezerek teşekkürlerini iletti.

Mahalle kahvehanesinde bir konuşma yapan Ağbaba, halkın inandığı değerler uğruna her zaman mücadele edeceklerini söyledi.

Ağbaba, “Bugün buraya bize referandumda göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür etmeye geldim. Ayrıca Çavuşoğlu Mahallesi her daim koşulsuz, hiçbir beklentisi olmadan cumhuriyetin mirasına her zaman sahip çıkmıştır. Ben partim adına, örgütüm adına, arkadaşlarım adına, genel başkanım adına size içten teşekkürlerimi belirtmek istiyorum.

“HALKIN SESİ OLACAĞIZ”
Siz bize inandınız biz de arkadaşlarımla beraber sizin sesiniz olmaya devam edeceğiz. Sadece seçim zamanı size merhaba demeyeceğiz. Partimizin kapısı sizlere sonuna kadar açık. Siz nasıl koşulsuz bizi kucaklıyorsanız, bizim partimizde bulunan arkadaşlarımız da sizleri koşulsuz, ön yargısız sizleri kucaklamaya hazır. Her zaman emrinizde olup sizin inandığınız değerler adına mücadele edeceğiz. Kırmadan, dökmeden, kimseyi ayrıştırmadan, birleşerek, bir bütün olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Kahvehanedeki konuşmanın ardından Ağbaba, mahalledeki esnaflara vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederek bir isteklerinin olup olmadığını sordu.
Ağbaba, esnafları gezerken mahalleli de Ağbaba’nın yanına gelerek her zaman yanlarında olup, destek vereceklerini söyledi.

Son olarak CHP’liler Çavuşoğlu Mahallesi Muhtarlığını da ziyaret etti.

Muhtar Mustafa Şahin, CHP’nin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti. Şahin, “Sayın başkanım, mahallemize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim. Mahallemize gelip bizleri onurlandırdınız” dedi.

“TÜM MAHALLELERE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Şahin’e teşekkür eden Ağbaba, “Sadece Çavuşoğlu değil Malatya’daki geri kalmış, mahallelere sahip çıkacağız. Maalesef çevre yolunun altındaki mahalleler hak ettiği hizmeti alamamış. Melekbaba, Taştepe, Yeşiltepe, Çavuşoğlu, Hidayet mahallesi maalesef bu mahallelere gelince farklı bir yere gitmiş gibi oluyorsunuz. 500 metre ileriye gittiğinizde farklı bir imarla karşılaşıyorsunuz.

“YEREL YÖNETİMLERE ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR”
Bu mahallelerin gelişmesi lazım bunun için de yerel yönetimlere önemli görevler düşüyor. Yerel yönetimler eğer bu mahallelere doğru imar uygulayabilirse insanlar da buralara yatırımlar yaparlar. Ayrıca bu tür mahallelerin gelişebilmesi için yerel yönetimlerin bir cazibe alanı oluşturması gerekiyor. Bu anlamda biz bunları dile getireceğiz.

“2010’A YAKIŞMAYAN GÖRÜNTÜLER”
Malatya’nın sadece Kışla Caddesi’nden, Kanalboyu’ndan ibaret olmadığının altını da çizmek istiyoruz ki oradaki esnaflarımız da birçok sorun yaşıyor. Ama Çavuşoğlu’nda yaşayan insanlarımızın da 2010 yılına yakışır bir görüntüde yaşamadığını da belirtmek istiyorum” dedi.

ZİYARETE KATILANLAR
Çavuşoğlu Mahallesi’nde teşekkür ziyaretine CHP Malatya İl Başkanı Veli Ağbaba ile birlikte Merkez İlçe Başkanı Muhteşem Kartal, Disiplin Kurulu Üyesi Berna Aktaş, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Banu Sevil, İl Sekreteri Bülent Karakuş, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Gemici katıldı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız