SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kotil, Konferans Verdi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Aktif İşadamları Derneği'nin (MAKİAD) davetlisi olarak Malatya'ya gelen Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil konferans verdi.
 
Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki konferansta konuşan Kotil, dış politikanın güçlü olmasının THY'nin işlerini açtığını belirterek, "Özellikle Arap ülkeleri bizi tercih ediyor. Türkiye'nin güçlü ekonomisinin olması bize büyük güç veriyor. Uçağımızın bir kısmını Türkiye'ye gelen yolcuyla, geriye kalan kısmını da transfer yolcu ile dolduruyoruz. Güçlü bir ekonomi her zaman hava yollarına yardımcı oluyor" dedi. 
 
Kotil, "İşin özü şu, dünyada bilinen markalarla yan yana duruyorsanız, marka olmanız güzel, kolay oluyor. Siz de bu şekilde kayısıyı dünyanın en meşhurlarından biriyle özdeşleştirebilirsiniz. 7 milyar insanın kalbine girmek istiyoruz. THY, reklam ve tanıtım bütçesinin geçmiş yıllara göre artırdı. Ancak artan reklam bütçesine karşılık, yolcu sayısında da, özellikle de transfer yolcu sayısında önemli artış oldu.2005 yılında yalnızca 5 milyon dolar olan tanıtım ve reklam gideri 2010 yılında 80 milyon dolar, 2011'de ise 100 milyon dolar oldu. Bu oranla birlikte transfer yolcu sayımız 500 binden 6 milyon kişiye ulaştı. Tanıtımı iyi yapmasaydık bu kadar büyüyemezdik" ifadelerini kullandı. 
 
Konferansta konuşan AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, THY'nin artık halkın hava yolu olduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Toplantı sonrasında MAKİAD Başkanı Muzaffer Erşan, THY Genel Müdürü Temel Kotil'e kayısı ikram etti. 
 
ÇAKIR, YEMEK VERDİ
 

Malatya Aktif İş Adamları Derneği'nin (MAKİAD) aylık düzenlediği programa katılmak üzere Malatya'ya gelen Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından onuruna verilen yemeğe katıldı. 
 
Dede Korkut Lokantası'nda verilen yemeğe THY Genel Müdürü Temel Kotil'in yanı sıra Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, MAKİAD Başkanı Muzaffer Erşan, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ile MAKİAD üyeleri katıldı. Belediye Başkanı Çakır, daha sonra THY Genel Müdürü Kotil'e kayısı kristali ile kayısı hediye etti. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız