SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kötü Başlangıç: 3-2

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Lig A'daki ilk maçında deplasmanda Elazığspor'a 3-2 mağlup oldu. Malatyaspor'un gollerini 3-0'dan sonra Atilla ve Taner kaydettiler. Malatyaspor, oyunun her iki yarısında "dağınık" görüntü sergilerken, özellikle ikinci yarıda Atilla ve Serkan Bensol'un oyuna dahil olmasıyla toparlanır gibi olduysa da, bu puan çıkarmasına yetmedi. Elazığ'ın ilk golünden sonra iki takım taraftarları arasında yaşanan gerginlikte, her iki taraftan birer kişi yaralandı. Maçın son dakikalarında, protokol tribününde Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ'ın da yeraldığı grupta bir kargaşa gözlenirken, burada camlar kırıldı. Stada dışarıdan atılan taşlan nedeniyle Malatyaspor taraftarlarının tümü sahaya inerken, polisin çevrelerinde çember oluşturduğu ve taraftarları uzun süre dışarıya bırakmadığı bildirildi.

..

HAKEMLER: Sinan Cem İyihuylu, Bahtiyar Birinci, Bora Aladağ, 4. hakem Deniz Kükrek

ELAZIĞSPOR: Bulut, Ercan, Ali, Erkan, Haci Arif, Evren, Bahtiyar, Murat Özkan, Oktay, Erman, Hasan Özer,

YEDEKLER: Yk. Gökhan, Mehmet Nuri, Erhan, Muzaffer, Kenan, Cemil, Nedim

MALATYASPOR: Şenol, Recep, Serdar Samatyalı (Dk. 52 Atilla Birlik), Ramazan, Taner, Senkerik, Johanson, Şenol Yavaş, Celil, Hakan Söyler (Dk. 53 Ulaç), Mehmet Budak (Dk. 60 Serkan Bensol)

YEDEKLER: Yk. Bora, İlhan, Atilla, Ulaç, Turgay, Serdal, Serkan Bensol.

KIRMIZI KART: Erman (dk. 90) (Elazığspor)

SARI KARTLAR: Evren, Bahtiyar, Ali, Serkan, Bulut (Elazığspor), Mehmet, Hakan, Recep (Malatyaspor)

9. dakikada Malatyaspor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan yapılan orta sola açıldı, pozisyonu izleyen Celil ortaya çıkardı, Taner penaltı noktası civarından bekletmeden vurdu, kaleci Bulut elleriyle topu karşıladı.

11. dakikada savunmadan çıkan uzun topu izleyen Hasan Özer, ceza alanına cılız bir şut çıkardı, top yandan dışarı çıktı.

21. dakikada Murat soldan ortaladı, sağ tarafta Evren Şenol’la karşı karşıya vurdu, şutunu attı, Şenol karşıladı ve mutlak bir golü önledi.

22. dakikada Evren Hakan Söyler’in müdahalesi ile ceza alanında kendisini yerde buldu. Pozisyona yakın olan orta ve yan hakem devam işareti verdiler.

23. dakikada orta alandan hareketlenen Erman Kılıç, ikiye-bir yapıp topu önüne aldı, Şenol Yavaş’ı geçti, kaleci Şenol ile karşı karşıya kaldı, plasesi kaleciden döndü.

35. dakikada Taner’in sağ kanattan ortaya çevirdiği topa Senkerik yükselip kafayı vurdu, top yandan dışarı çıktı.

45. dakikada Evren kaleci Şenol ve savunma oyuncuları arasında yere düştü. Penaltı bekledi, hakem devam işareti verdi.

45+2 oynanırken Elazığ öne geçti. Orta alanda kazanılan serbest atışı Elazığ bekletmeden kullandı, bir anda savunmanın arkasına sarkan Hasan Özer plase bir vuruşla yerden topu filelere gönderdi: 1-0. İlk yarı bu skorla kapandı.

46. dakikada Hasan Özer’in bekletmeden attığı şut Şenol’dan döndü.

48. dakikada Elazığspor farkı ikiye çıkardı. Orta alanda kazanılan serbest atışı savunma sektirdi, sol çaprazda Murat Özkan gelişine güzel bir voleyle golünü attı.

51. dakikada Senkerik mutlak bir fırsatı kullanamadı. Boş durumda ceza alanına giren Çek oyuncu topu kalecinin üzerinden aşırıp auta attı.

56. dakikada Hasan Özer ceza alanı dışında kaptığı topu bekletmeden kaleye yolladı, Şenol yatarak tehlikeyi önledi.

57. dakikada Celil ceza alanında savunmanın darbesiyle yere düştü. Celil penaltı bekledi, hakem devam ettirdi.

59. dakikada Elazığ farkı 3’e çıkardı. Orta alanda kazanılan serbest atış sonrası Erman Kılıç savunmanın arkasına kaçtı ve yerden vurdu, Şenol Yavaş’ın ayağına da çarpan top filelere gitti.

62. dakikada Malatyaspor golünü attı. Serkan Bensol’un korner atışını izleyen Şenol kafayı vurdu, savunmadan sekti, Atilla Birlik kafayla tamamlayıp topu filelere bıraktı.

67. dakikada Hasan Özer’in kafayla indirdiği topu ceza alanı içinde düzelten Evren’in sert şutu kalenin üstünden dışarı gitti.

73 dakikada Malatyaspor çok önemli bir fırsatı kullanamadı. Celil’in pasında Senkerik bomboş durumda topu kalecinin eline nişanladı.

74. dakikada Malatyaspor skoru 3-2’ye getirdi. Bir önceki pozisyondan dolayı kazanılan korneri Ulaç kullandı, Recep’in kafasından sekti, uzak direkte Taner kafayla fileleri gördü.

84. dakikada Malatyaspor inanılmaz bir gol kaçırdı. Atilla Birlik’in ortasını izleyen Senkerik altı pas ağzında bomboş durumda topa ıska geçti.

86. dakikada bu kez Elazığspor mutlak bir gol kaçırdı. Hacı Arif’in pasını izleyen Murat Şenol’la karşı karşıya kaldı, vuruşu Şenol’dan sekti, savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın son dakikasında Erman Kılıç çift sarı karttan oyun dışı kaldı. Maç 3-2 Elazığ'ın galibiyetiyle son buldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız