SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kötü Bir Hafta Oldu'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Malatya Belediyespor'da, Batman Petrolspor maçı hazırlıkları başladı.

Yeşiltepe Malatya Belediyesi Tesisleri'nde, Teknik Direktör Nihat Balan yönetiminde bir çalışma yapan Turuncu-yeşilli takımda hafif sakatlığı bulunan Takım Kaptanı Engin Fırat antrenmana katılmadı. Takımda sarı kart cezalıları Ömer ve Celal dışında eksik bulunmadığı belirtildi.

Çalışma öncesinde futbolcularla antrenman sahasında 15 dakika süren bir toplantı yapan Nihat Balan daha sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı. Balan, takım olarak ivmelerinde düşüş olduğunu ifade ederek, "Daha önceden de söylediğimiz gibi her takım her takımı bu grupta yenebilir. Hiç ummadığınız maçlarda galibiyetler geliyor. Bizim adımıza kötü bir hafta oldu. Gerekli haftalarda 3 puan alsak, biz daha rahat olacaktık" dedi.

Son iki maçta puanlar almaya çalışacaklarını kaydeden Balan, "Bazı gelişmeler ahengimizi bozdu, bunu rahatlıkla söyleyebilirim. İl içinde ve dışında ahengimiz bozuldu. Ne kadar etkilenmedik desek bile futbolcuları olayların dışında tutabilmemiz gerekiyordu. O konuda ivme kaybına uğradık. Almamız gereken puanları alamadık. Ama sonuç ne olur bunu oynayacağımız ve rakiplerimizin oynayacakları maçlar belirleyecek. Son haftalara da sıkıntılı girdik. Kendi sahamızdaki zorlu geçecek bu maçı kazanmak istiyoruz.
Sonuçta diğer takımların durumlarına da bakacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız