SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kötü Futbol Oynadık"

0
Güncellendi - 2018-09-03 02:32:49
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Erol Bulut, 1-0'lık Atiker Konya yenilgisini değerlendirirken, “Analiz edip hatalarımızı, Beşiktaş maçına kadar toparlayıp, yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Bulut, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Ama maalesef kötü oynayarak, bir yenilgi aldık. Her takım mağlup olabilir ama en azından biraz savaşarak bunu yapmış olsaydık, bizim için daha iyi olacaktı. En azından daha çok baskılı oynayan,  benim istediğim futbolcularımdan kenarlardan atak yapmasıydı ama nedense hep merkezden oynamaya çalıştık. Kalabalığa hep topu sürdük” diye konuştu.

Bulut, hatalarını iyi analiz edeceklerini ifade ederek, şunları söyledi:

“Kötü bir futbol oynadık. Bazen böyle oluyor. Belki ilk 3 maçın getirdiği 7 puandan olabilir. Bazen böyle yenildiğinde bir sonraki maça daha iyi ayaklanıyorsun, uyanıyorsun. Analiz edip hatalarımızı, Beşiktaş maçına kadar toparlayıp, yolumuza devam edeceğiz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

42 yorum yapılmış

  • Levent Güler (5 yıl önce)
    Kötü Oynanan Futbol'a Benmi Mudahale edecem.Erol&Ali Bir tek Çekirdekleri Eksikti.Aleksic'i Alip,Ahmet İldiz'i Oyuna almak ise,Malatya spora aldirdigin bes kurus etmez(futbolu tabiki) adami parlatmaya calismanda cabasi.bence aklini.karistirmislar bu saaten.sonra bize faydan olmaz.Kime ne soz verdiysen valizini topla ve git.Kötü hoca degilsin ancak duygusallik on planda
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (5 yıl önce)
    Cuma günü takım kötüydü. Her takımın kötü olduğu günler olur. Küfürler hakaretler eleştiriler havada uçuşuyor. Şahsen üzülerek gördüm ki taraftar kendini 20 senedir geliştirmemiş. Takımı eleştiriceğinize önce kendinizi geliştirin. Ne bu küfür hakaretler aşağılamalar, 1 maçta takımı yuhalamalar.. Malesef bu taraftara bu takımda bu ligde fazla. Galatasaray fener beşiktaş da fazla. Bu taraftar görünümlü kişilere adıyaman elazığ yeterde artar bile
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Hemşerilerim Çok abartıyorsunuz.Her insanın,her takımın iyi ve kötü günleri vardır.Ayrıca yenildiğimiz Konyaspor da zayıf bir takım değil.Bizde iyi değildik.Bakın bu lige,Her sene şampiyonluk parolası lige başlayan Fenerbahçe kendi sahasında Kayseri’ye yenilerek 4. Maçda 3.mağlubiyetini aldı.Dünyanın parasını harcadılar.Biz ne yaptık sanki şampiyon olup şampiyonalar ligi hedefi olan bir takım muamelesi görüyoruz.Neymiş efendim nasıl sahanda Konya’ya 1-0 yenilirsin.Dünden beri sosyal medyada ana avrat küfürler, havada uçuşuyor.Ayıptır.Bakın Göztepe taraftarına bize yenildiler ama takımlarını maç sonunda alkışladılar.Dünkü Maçda berbat,futbolcular saçma sapan oynadılar.Olabilir.Teknik heyetin,futbolcuların hepsi dün berbat idi.Ancak bizim aldığımız bir 7 puan var.şimdi düşünüyorum da dört maçdan üç mağlubiyet alan Fener’in yerinde olsaydık herhalde şehir yanar,klüp yakılır kapatılırdı.Abartmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bautaib.chabek ve Pereira takımı sabote ediyor.helede yaptıkları top kayıpları birbirinden komikti.Pereira bizim bildiğimiz pereira hiç değil.tanımak imkansız.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (5 yıl önce)
    Sol ayaklı bir solbek takımı bambaşka yapar Erkan kilolarını atana dek Munuri,Pereria hatta Şişmanoğlu solbekte oynatılabilir zaten Rahman nerde olsa orda oynar.(Bu Rahman solbek oynayamıyor anlamına gelmez) Takımın omurgası solbek hariç Beşiktaş maçına çok fit olur.Bekle bizi Beşiktaş senden alınacak bir üçümüz var.
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (5 yıl önce)HAD isimli kullanıcı yorumuna
    rahman buğra başarabilse heryerde oynasın da göremiyorum iyi oynadığını erol hocaya göre takımın iyisi o sanırım. herkesi değişir onu değişmez. nere gitse yanında götürür onu her takıma demedi demeyin artık başka bişe varsa bilemiyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • paşa (5 yıl önce)
    bu mesajımı aklınızda tutun bu maçın rövanşı malatya sporun konya da 3 puan alıp döneceğiz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Böyle giderse değil Konya dan 3 puanı, evimizdeki maçlardan 1 puan bile alamayız. PEH
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    Hocam lütfen bugün siz hatalarla dolu bir takım çıkarttınız..biraz kendinizi eleştiriniz. ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (5 yıl önce)
    Takımda bilmediğimiz problemler olabilir futbolcular oynamak istemiyor yazık çok yazık seyircinin suçu ne be kardeşim adam gibi top oynayın öyle yenilin diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Stil yanlış değil, Konya bizim stili bize uyguladı ve 3 puanı alıp gitti. Bizim ise Konya öne geçtikten sonra hangi stili uygulayacağız onu bilemedik, son dakikalarda ise saçma doldurmalarla g.tü kurtarma peşine düştük. Maalesef evimizde 3 puanı Konyaya teslim ettik. Mina nın sarı kartı vardı, 1-0 yeniktik, ha 1-0 yenilmişsin ha 3-0 değişen bir şey olur mu. Mina az daha 2.sarıdan atılıyordu. Hakem tolerans gösterdi ve atmadı. Erol Bulut oyuna müdahale edemiyor. Önceden ne talimat vermişse futbolcular ezbere ona göre oynuyor. Erol bey oyunu okuyamıyor, 1-0 yeniksin çıkar Mina,yı sür ileriye takviye, Adem Büyük neden çıkıyor, Ahmet İldiz neden giriyor, son dakikalarda ilerinden adam çıkarıp ileriye adam koymak ne demek, çıkar defanstan mina.yı koy ileriye takviye bak nasıl çevrilir oyun. Rıza.ya bak adam 1-0 öndeyken defans çıkarıp Jahoviç'i koyuyor. İşte teknik adam budur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet1907 (5 yıl önce)
    Takımda ruh yok, mahalle takımı görüntüsü vardı desem. Haksıslık olmaz, kendi adıma bir daha maça gidersem şerefsiİm. Ve sizlere erol hoca hariç. Hakkımı helal etmiyorum. Nokta
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (5 yıl önce)
    Konya nın hakkını verin.Bizi oynatmadılar.Kaleci Ertaç ile oynuyorduk.Konya hak etti
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Konya gerçekten iyi takım. Sahaya dizilişi, savunmasi, hücuma çıkışı takımda bir düzen birlik var. Malatya halen orta sahadan çıkamayan kanatlara topu aktarmayan, Periera' nin beceriksizliği, cabeke 'nin topla fren yapamayıp topu aut çizgisinden dışarı tasiyan Adem'in, Butaib'in nerede oynadığı belli olmayan halen taşların yerleşmediği bir takım. Milli maç arasında inşallah bunlar giderilir ve yeni transferler takıma monte edilebilirse seyir zevki olan bir takım oluşur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Hocam bence,Gerçekci olup Rıza hocanın yaptığı gibi,(Rıza hoca önümüzde fenerbahçe ,kayseri maçları var Malatya maçını mutlaka almalıydık.Diye demeç vermişti)Sizinde Önümüzdeki Beşiktaş maçında muhtemelen yenileceğimizi düşünerek futbolcuları bu maça iyi motive etmeniz gerekirdi.Dün takım havalarda geziyordu.Ayrıca halen anlamakta güçlük çekiyorum.Futbolcular her hafta farklı mevkilerde oynuyorlar.Evet sakat ve yeniler var ama mesela sağayağını iyi kullanan chabeki solda zorlamanın ne anlamı var.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA OĞUZ (5 yıl önce)
    ORTA SAHADA KAYBEDİLEN TOPLAR KALEMİZE DEVAMLI TEHLİKE YARATIYOR.ABUZİKEDEN SONRA ORTA SAHA SORUNLU BENCE.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Futbolcular,Teknik ekip dün çok tuhaftı.(Sadık hariç)Ne mücadele ,nede hırs vardı.Hocayıda anlıyamadım.1-0 mağlupsun.Biraz birşeyler yapmaya çalışan Adem ve aleksiçi kenara alıyorsun.Kim gol atacak?Boutaib mi?Bu adamın adı forvet ama,Adamı her yerde oynattınız.Sahada Basmadık yer bırakmadı.Birde gol atmadı diye seyirciye yuhalattınız.Ayrıca dün transferin son gününde aşağı yukarı tüm takımlar gece yarısına kadar eksiklerini yaptıkları transferlerle kapattılar.Bizde tık yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • furkan (5 yıl önce)
    Oyuncu kadromuz gerçekten iyi a oyuncular birbirlerini taniyamamis daha hep hatalı paslar, bir de bizimkiler kaleye yaklaşınca panik oluyorlar ceza sahası dışından şut çekmeyi öğrenin artık korkmayın boutayp güzel çalışıyor ama bir de sert şut çekmeyi ogrenebilse (bu arada boutayp bizim canımız cigerimiz taraftara kusmesin kusturmeyelim) guilerme ve aleksic etkili oynayabilirsiniz çok maç alacak. Bu yenilgi nazar boncuğu muz olsun, her zaman takımımızın yanındayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA OĞUZ (5 yıl önce)
    FUTBOLDA YENİLGİ DE OLUR .TEŞHİSİ KOYMAK ÖNEMLİ YEDİĞİMİZ GOLLER GENEL OLARAK HÜCUMA KALKARKEN TOP KAPTIRMAKTAN DOLAYI OLMAKTADIR.ORTA SAHA ABUZİKEDEN SONRA BOZULDU.MORALİ BOZMAMAK LAZIM.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    NE DİYON HOCA SEN YA.. SANA MAÇ KAZANDIRACAK. ALEKSİÇ.. ADEM BÜYÜK.. PERERA. YI ÇIKARIYOSUN. AHMET İLDİZ VE RAHMAN BUĞRADAN BEKLENTİ YAPIYOSUN. ŞABEK SOL BEGİ BECEREMİYOR. OLMUYOOO OLMUYOR NEDEN ISRAR EDİYOSUN. SANTRAFOR BUTAYİBİ SOLBEGDEN OYNATIYOSUN. MADEM SOLBEGİN YOK SİSSOKUYU NEDEN GÖNDERDİN.. BÜTÜN OTORİTERLER BİLİYOKİ EROL BULUTUN TATTİĞİ DEFANS. KORKAK FUTBOL. GEÇ BUNLARI HOCA. DANILT HAZIR DEĞİLMİ.
    0
    0
    Yanıtla
  • sarıkırmızı (5 yıl önce)
    kusura bakma hocam oyuncunu mevkisinde oynatmazsan olacağı o oyuncular sanki prim almamış protesto eder gibi oynadılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı... (5 yıl önce)
    Tüm tribünler aynı anda satışa sunulsun, stadyuma ulaşım daha stabil hale getirilsin, dönüşlerde bazı merkezlere doğrudan ulaşım seferleri konulsun örnek: Yakınkent, Yeşiltepe, TOKİ, Tecde vb., bilet fiyatları diğer kulüplere nazaran iyi durumda velakin yönetime tavsiye kale arkaları 5-10 Tlden doğu tribün 15-20 tlden batı tribün 30-40 tlden satışa sunulursa gözle görülür derecede seyirci stadyuma gelecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bencede biletler pahalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (5 yıl önce)AHMET isimli kullanıcı yorumuna
    Geçen yıl Galatasarayı yendiğimiz maçta bilet fiyatları çok uygundu tribünler full çekti desek yalan olmaz sonuç seyirci baskısı ve gelen galibiyet şehrin denetlenmesi... Peki geçen sezonki Fenerbahçe mağlubiyeti. Biletler aşırı pahalı tribünlerin bir çoğu boş sonuç mağlubiyet taraftarın kulüple küsmesi... Değerli yönetim lütfen tüm tribünleri aynı anda satışa sunulsun kale arkaları mümkün olduğunca düşük fiyattan satılması sağlanmalı. Saygılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gezgin (5 yıl önce)
    Daha ilk haftada goztepenin baskili oyununda karambolda bir gol attik ve isin rengi degisti dunku macta malatya spor bence kisisel bencilliginden kaybetti
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert korkmaz (5 yıl önce)
    Kimse kimseyi kandırmasın. 9 kişilik Göztepe ye az kalsın maç veriyorduk. Fenerbahçe üstünüzde deney yapti gol atamadı. Bizim bir atak gol oldu. Zaten kötüydük. Bu maçla ilgisi yok hocam. Aylardir bir tane sol bek almadınız. Orta saha bomboş. Donald niye alındı. Murat sakatsa dobald oynasin. Rahman nedir? Chabek sağda kendi yerinde. Rahman veya seth de sol bek oynamalıydı. Bu macera senindi hocam. Gerek varmıydı gördük neler olduğunu. Kurulu düzenle oynanmamali hiç-bir zaman. Ayrıca boutaibe gol atmayi değil de önce top sürmeyi öğrense daha iyi olur. Rezalet bir oyunu var. Işimiz çok zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergün (5 yıl önce)
    Hocam en iyi sağbekini solbek oynatmaya başladın, yani biraz saçmalamaya başladık mı.. Zaten ötekilerin de ayakta duracak halleri yoktu. Yoksa hemen havalara mı girdiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (5 yıl önce)
    Üç hafta da alınan 7 puan ın rahatlığı maçı kaybememize neden oldu.Futbolcular da motivasyon ve gayret hiç yoktu.FB.maçındaki motivasyon nun yarısı olsaydı konyayı dağıtırdık.inşallah ilerde bu üç puanı aramayz.çünkü lig geçen sezondan çok çok zor olacak. Allah yardımcı mız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Dün malatyaspor forması altında tanımadığımız başka bir takım ve hoca izledik.Beşiktaş maçı öncesi korkutan bir tabloydu.Dünkü gibi oynarsak beşiktaştan en az 6 tane yeriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    Erol hoca bugün sınıfta kaldınız ..bence en büyük dersi siz çıkarmalısınız..tecih,taktik strateji ...hayırlısı....
    0
    0
    Yanıtla
  • Fanatik (5 yıl önce)
    İlk dnem mutlaka 23 -25 puan toplamaliyiz.cunki ikinci dönem puan toplamak cok zor.her takim can derdine düşüyor.ARADA BOYLE KOTU FUTBOL OLABİLİR.TAKİMİMA ,HOCAMA,BASKANİMA SONUNA KADAR GUVENİYORUM.
    0
    0
    Yanıtla
  • bulent (5 yıl önce)
    erol hocam bu denedıgın sıstem bu macta olmadı kanatları kulanmadıgımızı soyluyorsun cabeki sola alıp 60 sonra gılhermeyı saga verıyorsun oysakı ıkısı yerlerıne yabancı tam tersı bır durum olsaydı mac 60 dan sonra farklı olurdu bugun gozlemledıgımız tek sey bu takım gerıye duserse bundan sonrakı mac larda donusu cok zor olucak bu net goruldu
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA KOÇ (5 yıl önce)
    HOCAM YORUMUNUZU HAYRETLE OKUYORUM BU YORUMU BİZİM BİLDİĞİMİZ EROL HOCA YAPMAZ.dOST ACI SÖYLER BİZ SİZİN VE BU TAKIMIN İYİ OLMASI İÇİN YAPICI ELEŞTİRİMİZİ YAPACAĞIZ.bU TAKIMIN DA HOCANIN DA YÖNETİMİN DE MALATYADA KREDİSİ YETERİNCE VAR LUTFEN HAYRATCA HARCAMAYIN BUNU; 1-SAĞ KANAT OYUNCUSUNU SOLDA OYNATIP KANATLARDAN ATAK MI YAPMAYI DÜŞÜNDÜN GERÇEKTEN 2-)3 MAÇ PUAN ALINDI DİYE FUTBOLCULARIN VE YÖNETİMİN HOCANIN AYAKLARI YERDEN KESİLMİŞ HER GÜN MEDYAYA KONUŞUP DURUYORSUNUZ MEDYAYA BEYANATA BİR DİSİPLİNE GETİRİLSİN. 4-)DEFAN OYUNCULARIMIZ ÖZELLİKLE DE SADIK SANKİ KÜME DÜŞMESİ GARANTİ TAKIM DEFANSI GİBİ SORUMLULUK ALMAYA KORKUYOR VE KENDİSİNE VERİLEN TOPU İLERİYE TAŞIYIP OYUN KURACAĞINA TAKIMI POZİSYONA SOKACAĞINA KALECİYE VERİYOR SAYDIM 20 TOPTAN 13 ÜNÜ KALECİYE GERİ VERDİ. 5-)BUTAİPİ RAHAT BIRAKIN BİR KALECİ YAPMADIĞINIZ KALDI HERKES İŞİNİ YAPSIN 6-)SİNCER SETH E SANIRIM TALİMAT VERİLMİŞ KENARDAN ORTA SAHA ÇİZGİSİNİ GEÇMİYOR GEÇSE KANATTAN ARKAYA SARKSA RAKİP TAKIM DEFANSI DA AÇILACAK YAYILACAK 7-)İSİM VERMEYECEĞİM BAZI FUTBOLCULAR SANKİ KOLLANIYOR GİBİ BİR HİSSE KAPILIYOR İNSAN SEYREDİNCE TAKIMDA ADALET MUTLAKA SAĞLANMALIDIR. SON OLARAK HOCAM SİZE VE FUTBOLCULARA GÜVENİMİZ VAR BU HATALARI GÖRÜP DÜZELTECEĞİNİZE İNANIYORUM.BAŞARILAR DİLERİM
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    NE DİYON HOCA SEN YAA.. SANA MAÇ KAZANDIRANLAR KİMLER. ALEKSİÇ.. ADEM BÜYÜK.. PERERA.. BUNLARI ÇIKARIYOSUN. AHMET İLDİZİ ALIYOSUN. RAHMAN BUĞRA. BUNLARA BEL BAĞLIYOSUNÇ ŞABEK SOLDA OLMUYOO OLMUYOO. BUNUDA GÖRMÜYOSUN. SONRA KÖTÜ OYNADIK. GEÇ BUNLARI. OYUNCU TERCİHİ VE OYUNCU DEĞİŞİKLİERNDEN OYUNU VERDİN
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Takım rezil durumda, yazık çok yazık.. Transfer dönemi de bitti, artık işimiz umutsuz.. Umarım şans yine yanımızda olur, toplayabildigimiz kadar puan toplarız; böylece düşmeyiz.. Ben istanbul da yaşıyorum, en pahalı kombineden aldım maçlara gidemiyorum ama transfer için katkı olur dedim, başka da dua etmekten başka elimizden birsey gelmiyor.. İnşallah düzelir diyeceğim ama takim da kadro yetersiz, hoca ne yapsın.. Allah yardımcımız olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne rezil yav gidin allah aşkına gelmeyin maça.4 hafta 7 puan noloyor mehmet. Geçen sene 10. Bitirdik düştük olduk kaldık 4 haftada ilk yenilgi 30 hafta var daha. Taraftar misiniz siz.Kendinize gelin ayıp yazık ediyorsunuz. Kaçıncı siradasiniz ligde nere rezil olduk bitti oldük. Ya biraz susun Allah için. Şehre takıma yazık ediyorsunuz. 30 hafta var neyin hesabindasiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • abi hocanın istediği adamlar alındı. ama ısrarla geçen sene hep oynattığı bu sene nereye monte edeceğini tutturamayan bir buğramız var. ilk 3 haftadaki istek nerde şimdiki istek nerde... Umarım güzel olur yanılırız da kalırız ligde.. bu futbol ruhla çok zor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet demirhan (5 yıl önce)
    Ben sahada ilk 3 hafta rakiplerine kök söktüren hırslı talıkımı göremedim. Belliki birileri bu maçta yenilmeniz gerekiyor demiş. Çünkü bile bile kaptırılan toplar, hatalı paslar yetersiz baskı mağlubiyetin tamlamasıydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Soylenecek.soz.yok.ama.bu.3puani.cok. Arayacayiz.hatayi.baskana.bulmayin.daha. Cok.maclar.var
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (5 yıl önce)
    birileri şu yorumu göstersin hocaya. kabul ediyor kötü futbol oynattığını eyvallah adamsın hoca . ama kendi ipini mi çekiyorsun. transfer kapandı sola adam bulamadın mı sağ da oynayan chabake yi oynattın nası orta yapsın ters ayak sağa çekecek öyle orta açacak oda neye yaradı, buğranın bu takımda yeri yok geçen seneden beri ne oldu bilmiyorum hiç beğenmiyorum. sağda oynattın solda oynattın bugünde ortada oynadı. murat yıldırım iyileşeydi inşallah bi an önce.... ruh kazandırt hoca yenil sorun değil ama dediğin gibi savaşıp yenilsinler. rakip ceza sahasına yaklaşınca şaşırıyorlar napacaklar. birde paslı oynarsan geçersin adamları, çalım atarsan alırlar ayağından topu bir de bunu öğretsen futbolculara ne güzel olur. kriz geçirmeyiz izlerken. saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • UfukP (5 yıl önce)
    Kötü futbol oynattın nokta takımın üstünde deney yapıyosun erol bulut takım 3 hafta 7 puan aldı bozma kadroyu b planın yok.adil gevrek sana gelince senden kulüp başkanı değil sınıf başkanı olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Senden de taraftar olmaz
    0
    0
    Yanıtla