SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kötü Komşular- 2

0
Güncellendi - 2016-05-13 00:43:55
Kötü Komşular- 2
A- A+ PAYLAŞ

Mahallelerindeki evlerini satıp başka bir yere taşınmaya karar veren Mac (Seth Rogen) ve Kelly (Rose Byrne), satışın resmileşmesi için 30 gün bekleyecektir. Ancak bu esnada yan eve birileri taşınır ve bu yeni komşuları hiç tahmin etmedikleri şekilde eskisini aratacaktır. Nitekim yan eve üniversitenin kız topluluğu taşınmıştır. Eski komşularından çok daha beter olan bu çılgın genç kızları ürkütebilmek, böylece yeni ev sahiplerinin evlerini satın almaktan vazgeçmesini engellemek için eski komşuları Teddy (Zac Efron) ve Pete'in (Dave Franco) yardımına başvurmaları gerekecektir.

Vizyon Tarihi: 13 Mayıs 2016

Yapımı : 2016 - ABD

Tür : Komedi

Süre: 91 Dak.

Yönetmen : Nicholas Stoller

Oyuncular : Seth Rogen , Rose Byrne , Chloë Grace Moretz , Zac Efron , Dave Franco

Senaryo : Seth Rogen , Nicholas Stoller , Evan Goldberg , Andrew Jay Cohen

Yapımcı : Seth Rogen , Nathan Kahane

Diğer Adı : Bad Neighbors 2

sinemalar.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız