SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kötü Oynadık'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Malatyaspor seyircisiz oynanan maçta Adana Demirspor'a farklı mağlup oldu.

İlk yarının son maçında Adana Demirspor'u sahasında konuk eden sarı-kırmızılı takımda Teknik Direktör Mustafa Taşar maç sonunda açıklama yapmazken, takımın Genel Menajeri Aziz Yiğit, kötü oynadıklarını söyledi. Yiğit, kendi sahalarında 4-0 mağlup oldukları talihsiz bir maç oynadıklarını ifade ederek, "Malatyaspor'a yakışmayan bir futbol vardı. Bu maçın tarifi mümkün değil. Ama futbolda bunlar var. Futbol haftalıktır. Kötü oynadık ve yenildik. Bundan sonra sahaya daha farklı bir Malatyaspor çıkartmak için çalışacağız. Ben, inanıyorum ki, futbolcularımız toparlanacak ve ellerinden gelen en iyi mücadeleyi vereceklerdir" dedi.

Takımın kaptanı Fatih Sezer, kötü oyunun tek sorumlusunun futbolcular olduğunu söyleyerek, "Ne yönetim, ne teknik heyet bu kötü oyunun tek suçlusu futbolculardır. Takımı biz bu duruma getirdik, yine biz bu durumdan çıkaracağız" diye konuştu.

FOTO: Takım kaptanı Fatih, Adana Demirspor maçında hakem ile konuşurken.. (Mehmet GÖRESİYE)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız