SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kötü Oynamadık Ama.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:54:42
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, Karşıyaka ile oynadıkları hazırlık maçında takımın kötü bir oyun oynamadığını söyledi. 

Bolu’da yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka ile bir hazırlık maçı yapan ve rakibine 3-1 mağlup olan sarı-kırmızılı takımda sportif direktör Ali Ravcı açıklamalarda bulundu.

Hazırlık maçlarının eksikleri görme adına bir fırsat olduğunu belirten Ravcı, “Kamptaki ilk hazırlık maçımızı oynadık. Ağır yüklemelerin yapıldığı kamplarda bu tür maçların temposu çoğu zaman teknik heyetlerin istediği gibi olmaz. Karşıyaka müsabakasında hocamız bütün oyuncularına şans tanımaya çalıştı. Bizi en sevindiren nokta yenilerle eskilerin kısa sürede yakaladığı uyum. Karşıyaka hazırlık maçlarına bizden daha erken başladı. Bizim ilk maçımızdı. Elbette ki hocamız kafasındaki şablonu oluşturuyor. Bu tür maçlarda herkesin malumu skora endeksli oyun anlayışları ortaya konulmaz. Yücel hocamız Karşıyaka müsabakasında oyuncularının performansından memnun kaldı. Yoğun bir hazırlık maçı takvimimiz var önümüzde. Pazartesi günü Şanlıurfaspor ile yine bir hazırlık maçı oynayacağız. Bu tür hazırlık maçları hem sizi yavaş yavaş ligin havasına sokar, hem de son durumunuzu daha net görürsünüz. Taraftarımız rahat olsun. Önemli olan ligde ne yapacağımız. İnşallah iyi bir girişle, ligi sezon sonu istediğimiz yerde bitiririz” dedi.

Transfer çalışmalarını henüz noktalamadıklarını da kaydeden Ravcı, “Transfer dönemi devam ettiği sürece her takımın transfer yapma ihtimali her zaman vardır. Biz transferi noktalamadık, sadece bir süreliğine durdurduk” dedi.

Ravcı, hazırlık maçlarında takımın durumunu daha net görecekleri ifade ederek, “Hazırlık maçları teknik heyetimizin oyuncuları daha yakından görme adına önemli bir fırsat. Eğer eksiklerimiz görülürse teknik heyetimizin raporu doğrultusunda transfer yapabiliriz. Transfer dönemi devam ettiği sürece her takımın transfer yapma ihtimali her zaman vardır. Biz transferi noktalamadık, sadece bir süreliğine durdurduk” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız