SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kötü Varsa Vebali Bizim"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:05:37
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Vasip Şahin, Pütürge ve Doğanyol ilçelerini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

Vali Şahin, beraberinde İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Jandarma Komutanı J. Kur. Albay Hasan Aksoy, Milli Eğitim Müdür Vekili Mahmut Berk, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Şükrü Özdemir, İl Sağlık Müdürü Dr. Nail Umay, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yusuf Hızar, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Kılıç ve Özel Kalem Müdürü Ali Karadeniz ile birlikte Pütürge ve Doğanyol ilçe Merkezinde Resmi Kurum ve Kuruluşlar, Büyükşehir İlçe Belediye Başkanlıkları ve bazı köyleri ziyaret edip çeşitli incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

İlk olarak Üçyaka Çayı üzerinde yapımı tamamlanan köprüde incelemelerde bulunarak Kaymakam Gezici’den bilgi alan Vali Şahin, ilçe merkezine geçerek Kaymakam Nuri Gezici’den makamında brifing aldıktan sonra beraberindekiler ile birlikte adliyeyi ziyaret edip hakim ve savcılarla görüştü.

Pütürge İlçe Belediye Başkanı Mehmet Polat’ı da makamında ziyaret eden Vali Şahin, yeni seçilen başkana hayırlı olsun dileklerini ileterek ilçenin sorunları ve başkanın projeleri hakkında brifing aldı. İlçe Kaymakamlığı'na ait Hanım Evi Eğitim ve Kültür Merkezinin açılışını da gerçekleştirdikten sonra yapımı tamamlanan Devlet Hastanesi'nde de incelemelerde bulundu. Şahin, gördüğü eksiklikleri dile getirerek bir an önce bu eksikliklerin giderilerek hastanenin hizmete başlaması talimatını verdi. Şahin, burada yaptığı konuşmada, “İyi hizmet vermek bizim görevimiz, bununla övünmeye hakkımız yok, ama kötü yapılan bir şey varsa bunun vebali de bizim, bu tür çalışmalarda iç tesisat, alt yapı gibi çalışmalar önem arz etmektedir. Yüklenici ve kontrolörler görevlerini layıkıyla yapmalıdırlar” dedi.

SODES projesi kapsamında yaptırılan Pütürge Gençlik Merkezi'nin açılışına da katıldıktan sonra yapımı devam eden 200 kişilik öğrenci pansiyonu inşaatını gezen ve pansiyon yanındaki Çok Programlı Lise’yi de ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle görüşen Vali Şahin, Pütürge Belediyesi Kültür Merkezi’nde bir süre dinlenerek vatandaşlarla da sohbet etti. Vali Şahin, burada vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Şahin, beraberindekilerle birlikte ilçe merkezinde Başkan Polat’la birlikte projeleri yerinde inceledi. Polat’tan detaylı bilgi alan Vali Şahin, Pütürge ziyaretinin ardından Doğanyol İlçesine geçti.

Doğanyol Kaymakamı Serdar Karal ve Doğanyol Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı Recep Gülbey’le görüşerek ilçede yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaatını gezen Vali Şahin, Tosunlu Köyü’nde inşaatı devam eden 2 derslikli ilkokul ile lojman inşaatında da incelemelerde bulunarak ziyaretini tamamladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız