SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kovalamaca Çarpmayla Bitti

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:29:23
Kovalamaca Çarpmayla Bitti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da polisin dur ihtarına uymayarak kaçan bir otomobil, kovalamaca sonucu yakalandı. Polis aracına çarptıktan sonra yakalan otomobildeki 4 şahsın alkollü oldukları tespit edildi. 

Malatya’da Adliye yanındaki Salköprü Mahallesi’nde ters şeride giren bir araç polisin dur ihtarına uymayınca hareketli dakikalar yaşandı. Ara sokaklara girerek hızla kaçan otomobili, polis araçları da takip etmeye başladı. Yaşanan kovalamaca sonucunda sanayi sitesinde kaçmaya çalışırken kendisini takip eden polis aracına çarparak durabilen araçtaki 4 şahıs polislerce etkisiz hale getirildiler.

Kelepçelenerek gözaltına alınan R.R., R.A., M.P. ile sürücü M.İ.’nin alkollü oldukları belirlenirken şahısların kendilerini gözaltına alan polislere “Biz ne yaptık” diyerek tepki gösterdiler. Kaza sonrasında araçta yapılan aramalarda alkol şişelerine rastlanılırken şüphelilerin aşırı alkollü olmaları ve sürücünün de ehliyetinin olmaması nedeniyle polisten kaçtıkları ileri sürüldü. Polis şahıslarla ilgili yasal işlem başlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız