SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kovalamaca Sıkışınca Bitti

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:49:04
Kovalamaca Sıkışınca Bitti
A- A+ PAYLAŞ

Polislerden 2 gün önce kaçan sürücü, aynı ekip tarafından trafikte farkedilince tekrar kaçtı ve  kovalamaca sonucunda girdiği yerde sıkışınca yakalandı.

Olay, Sivas caddesi üzerinde yaşandı. 2 gün önce polis uygulamasından kaçan otomobil trafikte iken, devriye gezen polis ekibi tarafından farkedildi. Dur ihtarına rağmen sürücü bu kez de  durmayarak, kaçtı. Kanalboyu, Fırat Mahallesi içerisi, İpek sokak, İnderesi ve  Hastane caddesi güzergahında kovalanan otomobil, eski  Devlet Hastanesi’nin bahçesine girdi. Burada eskiden kadın doğum bölümü olarak kullanılan binanın arasında sıkışan otomobil, durunca polis ekiplerince yakalandı. Otomobilde bulunan T.K. ve E.D. yakalanarak gözaltına alındı.

İncelemede T.K.’nın daha önceden ehliyetine el konulduğu, aracı ehliyetsiz olarak kullanmayı sürdürdüğü, bu nedenle polisten kaçtığı belirlendi.

Soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız