SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kovalamaca Sonucu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 2 kız kardeşin çantasını ve cep telefonlarını gasp etmekle suçlanan 2 kişi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Gece Orduzu Pınarbaşı'ndaki Mişmiş Park Fuar alanına D.M. ve H.S. adlı kardeş 2 bayanla eğlenmeye giden H.Y. Öncel ile Y. Tamer adlı 2 şahısın, bayanların çantası ve cep telefonunu alarak kaçtıkları ihbarı üzerine, harekete geçen ekipler ile şüpheliler arasında uzun süren bir kovalamaca yaşandı.

Orduzu'da polisle karşılaşan şüpheliler içerisindeki araçla tüm uyarılara rağmen durmayarak kaçtılar. Bir ara, kayısı bahçelerini içresinde izlerini kaybettiren kafadarlar, Hanımınçiftliği yolu üzerinde görülünce tekrar dur ihtarına uymayarak kaçtılar. Şüpheliler, Battalgazi ilçe gerişindeki Alibaba Mezarlığı yanında durdurularak yakalandılar.

Polisin zor kullanarak etkisiz hale getirdiği şüpheliler gözaltına alındı. Mişmiş Park Fuar alanında polis ekiplerince görülen 2 kız kardeş de Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Şüpheliler, haklarındaki iddiaları kabul etmediler.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız