SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köy Evinde Otomatik Silah ve Araç Plakaları..

A- A+ PAYLAŞ

Çelikhan'da otomatik silahla yakalanan şahsın Malatya'ya bağlı köydeki evinde de otomatik silah ve araç plakaları ele geçti.

Jandarmadan verilen bilgiye göre; Malatya merkez Mahmudu köyünde oturan 31 yaşındaki E.T. adlı şahıs, Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde, jandarma tarafından 1 adet uzun namlulu otomatik silah ve 2 şarjörle yakalandı. Adıyaman Jandarması, durumu Malatya'ya bildirince, bu şahsın Mahmudu Köyü'ndeki evinde de mahkeme kararıyla arama yapıldı.

Aramada; yatak odasındaki elbise dolabında 1 adet Alman menşeili markası belli olmayan 9 mm. çapında uzun namlulu makineli tabanca, 1 adet 9 mm. çaplı Parabellum marka tabanca, 1 adet pompalı tüfek ile 43 adet 9 mm. çaplı mermi, 12 adet 7.7 mm. çaplı mermi bulundu. Evin depo olarak kullanılan bölümünde de, 2 şer adet 34 KKU 59, 34 MHF 82, 34 BGM 71, 21 AP 001 no.lu araç plakaları ele geçirildi.

Ayrıca, evin önünde park halinde ve kapıları kilitli olarak bulunan 34 H 1105 plakalı Mercedes marka aracının kapıları açılamadığından aramasının yapılamadığı, bu nedenle anahtarı temin edilene kadar aracın jandarma tarafından muhafaza altına alındığı, olayla ilgili soruşturmaya devam edildiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız