SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köy Garajında Kavga

A- A+ PAYLAŞ

Eski Köy Garajı’nda 11 kişinin karıştığı kavgaya polis müdahale etti. İşyeri, minibüs tahrip edildi. Paşaköşkü Mahallesi’nde ise yere tükürme yüzünden çıkan kavgada da silah kullanıldı.

Polis’ten edinilen bilgiye göre; 42 yaşındaki Ş.E. ile 27 yaşındaki H.Y., önceden kapalı olan yazıhaneyi açıp çay içtikleri sırada gelen 30 yaşındaki F.T. ile kavga ettiler. F.T., çay bardağını Ş.E.’nin yüzüne vurarak kaçtı, bu sırada dışarıda bulunan bir grup da işyerini taşlamaya başladı. Ş.E. ve H.Y.’nin de, bunun üzerine Çevreyolu’nda yolcu bekleyen A.Y.’ye ait araca binerek kaçmak istedikleri, aynı grubun minibüsün önünü kesip iki camını taşla kırdıkları, ayrıca minibüsün yakınında bulunan yazıhane çalışanı 32 yaşındaki A.T.’yi de dövdüğü bildirildi.

Polis olayla ilgili olarak 30 yaşındaki F.T., 39 yaşındaki K.T., 25 yaşındaki A.H., 49 yaşındaki Y.Tb, 50 yaşındaki M.E.D., 44 yaşındaki M.D. ile 48 yaşındaki M.İ.’yi gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmeyen zanlılar gönderildikleri adliyece serbest bırakıldılar.

Öte yandan, Paşaköşkü Mahallesi’nde de 33 yaşındaki H.Y., 30 yaşındaki H.Y. ve 39 yaşındaki R.T. arasında yere tükürme yüzünden kavga çıktı. Kavga sırasında 30 yaşındaki H.Y. üzerinde bulunan tabanca ile 1 el ateş etti. Mermi, olay yeri yakınında park halinde olan 30 yaşındaki M.Y.’ye ait otoya isabet ederek sekerken, kaportaya zarar verdi. Kavga sırasında olay yerinde bulunan ve silahı kullanan şahsın ağabeyi olduğu bildirilen 39 yaşındaki A.Y.’nin de yerdeki tabancayı alarak kaçtığı, daha sonra bu silah ve mermileriyle yakalandığı belirtildi. Polis olaya karışan 5 şahsı da gözaltına aldı, şahıslar gönderildikleri adliyece salıverildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız