SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köy Muhtarı Çekti Silahı Ve..

A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu’ndaki “yoğun” trafikte bir halk otobüsü ile otomobilin sürücüleri arasında “araç sıkıştırma” yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti. Otomobilin sürücüsü olan muhtar, tabancasını çekip ateşleyerek, halk otobüsünün sahipleri olan baba- oğulu yaraladı.. Olaya tanık olan bir çocuk ise şok geçirdi..

Olay, Pazar akşamı saat 19.15 sıralarında meydana geldi. Çevreyolu’nu kullanarak İstasyon yönünden il merkezi yönüne doğru gelmekte olan otomobil ile halk otobüsü arasında, Köy Garajları mevkiinde başlayan “sıkıştırma” gerginliği Çevreyolu’nun Turgut Temelli Caddesi alt kavşağına kadar sürdü. İddiaya göre; burada yönetimindeki 44 AS 967 plakalı otodan inen ve Yazıhan’ın Sinan Köyü Muhtarı olduğu bildirilen 50 yaşlarındaki İbrahim Bezci ile halk otobüsünün sahip ve sürücüleri, baba-oğul 55 yaşındaki İsmail İlker ve 25 yaşındaki Mehmet İlker arasında kavga çıktı. İddiaya göre, kavga sırasında yumruklanan muhtar, ruhsatlı tabancasını çekerek baba-oğulun ayaklarına doğru ateş açtı. Araç ve insan yoğunluğunun olduğu kavşakta, akşamın karanlığında patlayan silahlar paniğe yolaçarken, baba ve oğul bacaklarından vuruldular.

Olaya polis müdahale ederken, yaralı baba-oğul gelen ambulansla hastaneye kaldırıldılar. Muhtar ise gözaltına alınırken, olayda kullandığı ruhsatlı silaha da el konuldu.

Bu arada, olaya tanık olanlardan bir çocuğun, silah sesleri ve iki kişinin yaralanmasıyla şoka girdiği belirtildi.

Öte yandan, olayın meydana geldiği yer, Çevreyolu'nda sık sık "ölümlü" trafik kazalarının meydana geldiği ve "5 ayda 6 ölümlü kaza" başlıklı haberde de geçen Niyazi Mısri Camii'ne yaklaşık 200 metre mesafede bulunuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız