SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köy Muhtarı Kaza Kurbanı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da traktörün çarptığı muhtar hayatını kaybetti. Kaza Hekimhan ilçesi Boğazgören köyünde meydana geldi.

Traktörü yolun kenarına park eden Boğazgören Köyü Muhtarı Selahattin Öztürk, bahçe ilaçlamak için götürdüğü ilaç pompasını çalıştırdı. Bu sırada traktör kendiliğinden hareket edip Öztürk'e çarptı. Muhtar Öztürk'ün traktörün altında kalarak hayatını kaybettiği bildirildi. Jandarma, kazayla ilgili inceleme sürdürüyor.

DİĞER KAZALAR..
MAŞTİ Terminali önünde 42 yaşındaki A.U. yönetiminde bulunan 44..392 plakalı otoyla giderken, 78 yaşındaki İ.Ç. adlı kadına çarparak ağır yaralanmasına yol açtı.

Atatürk Caddesi’nde de 19 yaşındaki E.S. adlı şahsın 44…571 plakalı motosikletiyle çarptığı 40 yaşlarındaki yaya Ö.E. adlı kadın yaralandı.

Orduzu’nun Aslantepe mevkiinde 26 yaşındaki S.M. adlı bayan sürücünün 44..575 plakalı otoyla çarptığı 54 yaşındaki A.İ. adlı kadının ağır yaralandığı bildirildi.

Göztepe Mahallesi 1. sokakta 30 yaşındaki S.K. adlı bisikletli, kontrolu kaybetmesi sonucu yere düşerek yaralandı.

Koyunoğlu Mahallesi Hacıevliya Caddesi’nde 48 yaşındaki M.A. yönetiminde bulunan 44..942 plakalı araç ile 20 yaşındaki S.U.’nun yönetiminde bulunan 44..294 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada ehliyetsiz olduğu belirlenen motosiklet sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

Niyazi Mahallesi Çevreyolu yanyolda 28 yaşındaki Ö.F.M. yönetiminde bulunan 44..199 plakalı otonun çanptığı 36 yaşındaki S.A. adlı yaya yaralandı.

Atatürk Caddesi’nde 33 yaşındaki Ö.H. yönetiminde bulunan 44..371 plakalı otosuyla B.K. adlı erkek çocuğa çarparak yaralanmasına yol açtı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız