SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köy Okulunu Yenilediler, Açtılar..

A- A+ PAYLAŞ

Milli Eğitim Bakanlığı, Show TV ve TOÇEV'in desteğiyle Türkiye genelinde 'Okul Yenileme Kampanyası' çerçevesinde Malatya'nın Battalgazi İlçesi Kadıçayırı Köyü ilköğretim okulunun onarılan 2 derslik sınıfının açılışı yapıldı.

Açılış törenine, Vali Vekili Mehmet Cilacı, CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Battalgazi Kaymakamı Mehmet Eriş, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Sedat Yetiş ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

Törende ilk konuşmayı, Tuvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) yöneticisi Aybüke Yurtsever Başer yaptı. Başer, "Vakıf olarak tüm Türkiye'de yaptığımız çalışmalardan biri de Malatya'da oldu. Bu çalışmamızda milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun büyük katkıları oldu" dedi.

Battalgazi Kaymakamı Mehmet Eriş de, "Yapılan bu hizmeti takdir ediyoruz . Okulumuz ilçe merkezine 4 kilometre mesafede bulunmaktadır. Köyümüz 103 hane 517 nüfusa sahiptir. Mevcut okul 1983 yılında hizmete açılmıştı.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu’da konuşmada "Sağlık ve eğitimin siyaseti olmaz. Hizmet yapmak isteyen herkes, hizmet etmelidir. Sonuçta yapılan tüm hizmetler insanlık için, Malatya'mız içindir. Bu gençlerimizin elinden tutmamız gerekiyor' dedi.
Daha sonra Kadıçayırı Köyü ‘nün onarımı yapılan 3 öğretmeni ve 57 öğrencisi bulunan 2 derslikli ve 1 öğretmen lojmanı hizmete açıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız