SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köy Yollarında Asfalt Çalışması

A- A+ PAYLAŞ

Özel İdare Yol ve Ulaşım Hizmetleri ekiplerinin, 2010 yılında programa alınan köy yolları asfalt çalışmalarını sürdürdüğü, Doğanşehir grup yolunda çalışmakta olduğu bildirildi.

Özel İdare'den konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"Malatya İl Özel İdaresi Genel sekreterliği, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, 2010 yılında programa alınan asfalt çalışmalarını kırsalda bir an önce bitirmeye çalışıyor.

Hava şartlarının asfalt dökümüne müsait olduğu bu günlerde Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler verilen programlarını sıkı takip ederek Doğanşehir-Günedoğru-Söğütlü-Elmalı-Gövdeli grup yolunu asfaltlıyorlar.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri yardımcısı Murat Türksoy ve Yol Ve Ulaşım Müdürü Rıfat Türker, Kontrol Mühendisi Onur Şahinve Hasan Çağlar Boyraz Doğanşehir köy bağlantı grup yolunda yapılan asfalt çalışmalarını inceledi. Genel Sekreter yardımcısı Murat Türksoy, 2010 yılında programa alınan kırsaldaki çalışmalarının sıkı bir şekilde devam ettiğini belirti. Özelikle vatandaşın yol ve su problemlerinin çözümü için şunları söyledi.’’Kırsalda yaşayan köylü vatandaşımızın en önemli ihtiyaçlarından biri, yol ve su olduğu bilinmektedir. İl Özel İdaresi olarak bu konuda ciddi çalışmalar yapmaktayız. Yapılan çalışılmalar devletin imkânlarını vatandaşımızın ayağına götürmek onlara sağlıklı bir yaşam ortamı suna bilmektir. Yolu ve suyu olmayan yerlerde yaşam çok zordur. Vatandaş orada bu zorluklar içinde yaşamak istemezler. Bu insanlar şehre göç etmek zorunda kalacaklardır. Devletimizin yükünü azaltmak için kırsalda yaşayan insanların yaşam kalitesini artırarak. İnsanlarımız yaşadıkları yerlerde tutmamız gerekir. Bu yönden 2010 yılında kırsalda ciddi çalışmalarımız var. Yeni yol açmalar, stabilize yol yapmalar, köprüler, kanalizasyonlar, içme ve kullanma suları yanında asfalt çalışmalarımızda mevcuttur.

Yol ve Ulaşım ekiplerimizin disiplinli ve sıkı bir şekilde çalışması sonucunda Doğanşehir-Günedoğru,Söğütlü,Elmalı,Gövdeli grup yolu 3 şerit asfaltlamaktalar, buradaki çalışmamız 24 km ikinci kat,üç km de birinci kat asfalt yapmaktayız.Bu yoldan aynı zamanda Kahramanmaraş-Elbistan ilçesine de gidilmekte önemli bir grup yolumuz ilçe standartlarında asfalt yapılmaktadır’’ dedi"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız