SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köy Yollarında Onarım

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:43:38
Köy Yollarında Onarım
A- A+ PAYLAŞ
 
Bol yağışlı geçen kış sezonundan sonra bozulan köy yollarının bakım ve onarım çalışmalarının sürdürüldüğü bildirildi.
 
İl Özel İdaresi'nden konuya ilişkin yayınlanan bültende şu bilgiler yeraldı:
 
"Kışın yağan kardan dolayı bozulan köy yollarının bakım, onarım, yama ve asfalt çalışmaları son hızı ile devam ediyor.
 
Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bozulan köy yollarında asfalt yama çalışması yapılıyor. Merkeze bağlı Kırkpınar, Şıhlar, Göktarla ve Tohuma köylerine giden önemli bir grup yolunda asfalt yama çalışması yapıldı.
 
Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya’da, Kışın aşırı yağan kardan dolayı bozulan köy yollarında çalışmaların bütün hızı ile devam ettiğini şu sözleri ile belirti’’Asfalt sezonumuz başlaması ile kırsalda yol onarım, bakım, açma, asfalt yama ve birinci, ikinci asfalt yapma çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Bu kış çok ağır geçti. Kazasız belasız bu güne geldik. Kırsalda yaşayan vatandaşların şehir ile ulaşımını sağlayan yolların önemli bir kısmında bozulmalar olduğunu tespit ettik. Şuan itibariyle yol ve ulaşım hizmetlerinde bulunan ekiplerimiz işlerinin başında. Belirli programa göre çalışmalar yapıyorlar. Bu günde burada yapılan asfalt yama çalışmalarını yerinde incelemek için geldik. Bu yol önemli bir grup yolu, Kırkpınar, Şıhlar, Göktarla, Tohma köylerinde oturan vatandaşlar bu yolu kullanıyorlar. Buranın asfalt yaması yapılıyor. Başka bölgelerde stabilize, greyderli onarım işlerimiz devam ediyor.2012 yılında yoğun bir çalışma programı bizi beklemektedir. Bu sezonun çok iyi geçmesini diliyorum" dedi.
 
Kırkpınar köyü Muhtarı Nihat Solmazgül’’ gurup köy yolumuzda asfalt yama çalışması yapılıyor. Bundan sonra ikinci kat asfaltlamaya ihtiyaç var. Yapılan çalışmalardan dolayı yetkililere teşekkür ediyorum’’dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız