SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köyde 4 Gözaltı

A- A+ PAYLAŞ

İlçe Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran 47 yaşındaki bir şahıs, telefonda tanıştığı bir kadının kendisini köydeki evine çağırdığını, burada başka şahısların da katılımıyla uyutulup cüzdanının alındığını, ayrıca zorla senet imzalatıldığını öne sürdü.

Jandarma’dan verilen bilgiye göre; Akçadağ savcılığına başvuran 47 yaşındaki M.G. adlı şahıs, geçtiğimiz yıl Şubat ayında telefonda tanışmış olduğu ve kendisini M.K. olarak tanıtan 26 yaşındaki N.Y. adlı bayanla görüşmek üzere Akçadağ İkinciler Köyündeki evine geldiğini, evde bulunanlarca içeceğine ilaç konulmak suretiyle uyutulup cüzdanının alındığını, elleri ve ayakları bağlanarak dövüldüğünü, kredi kartları şifrelerinin zorla öğrenildiğini, zorla senet imzalatıldığını, kimseye söylememesi için de tehdit edildiği iddiasında bulundu. Bu iddialar üzerine, savcılığın talimatıyla yapılan araştırmada C.A. adlı şahsa ait evde, C.A. ile birlikte N.Y. ve 47 yaşındaki A.A. adlı kadınlarla M.Y. adlı şahsın gözaltına alındığı, haklarında “Cebir veya tehdit ile borca yönelik senet veya kağıt vermeye veya almaya mecbur etme” suçlamasıyla işleme başlandığı bildirildi.

KURŞUNLAMA İDDİASI..
Öte yandan, il merkezi Yeni Hamam Mahallesi’ndeki bir işyerinde, 21 yaşındaki E.K. adlı şahsın işyeri sahipleri olan 39 yaşındaki H.B.K. ve 40 yaşındaki B.D. ile tartıştıktan sonra işyerinden ayrıldığı, daha sonra işyerinin dışında 3 el silah sesi duyulduğu, işyeri sahiplerinin tartıştıkları kişiden şikayetçi oldukları bildirildi. 21.20 sıralarında meydana gelen olayla ilgili olarak çevrede 4 adet 9 mm çaplı boş vermi kovanı bulunduğu, ayrıca E.K.’nin evinde yapılan aramada 4 bıçak bulunduğu öğrenildi. Suçlamaları kabul etmeyen E.K.’nin adliyece salıverildiği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız