SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köyde Büyük Yangın

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'ne bağlı Fındık köyünde çıkan yangında 5 ev tamamen, 4 ev de kısmen yandı.

Edinilen bilgiye göre, aynı sokak içinde bulunan ve bitişik olarak yapılan Ahşap evlerin birinde bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın dün gece 22.30 sıralarında başladı.

Doğanşehir ilçesi ile Polat, Sürgü, Erkenek beldelerine ait itfaiyelerin yanı sıra Malatya'dan gelen iki itfaiye aracı da söndürme çalışmalarına katıldı.

Yangının söndürme çalışmalarına Doğanşehir Kaymakamı Mustafa Eldivan, Belediye Başkanı Hanifi Bayram ve Polat Belediye Başkanı İsmet Güzel de nezaret etti. Yangında Ahmet Bulut, Seyfi Şahin, Mahmut Arslan, Hatice Bozkurt, Ali Bozkurt'a ait evler tamamen yandı.

Kaymakam Mustafa Eldivan, olay yerinde yaptığı açıklamada "Yangından dolayı son derece üzgünüz. Tek teselli kaynağımız olayda can kaybı olmamasıdır. Vatandaşlarımızın üzüntülerine ortak oluyor geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Hanifi Bayram ise yatığı açıklamada, "Can kaybı olmaması sevindirici.Yangında toplam 9 ev hasar gördü. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun" dedi.

Yangının çıkış nedeninin saptanması için Jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız