SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köyde Esrarengiz Cinayet!..

A- A+ PAYLAŞ

Pütürge ilçesinin Bakımlı Köyü'nde bir yakınının evinde misafir olarak bulunan 25 yaşındaki şahıs, gece balkonda iken pompalı tüfekle açılan ateş sonucu yaşamını yitirdi.

Metin Özüdoğru'nun, Bakımlı Köyü'ndeki dayısı Şaban Y.'nin evine misafir olarak geldiği, gece 22.00 sıralarında balkonda otururuken pompalı tüfekle açılan ateş sonucu boynundan vurularak öldüğü bildirildi.

Saldırgan ya da saldırganların 3 el ateş ettikleri belirtilirken, olayın failleri olarak, Özüdoğru'nun 3 yıl önce arazi anlaşmazlığı yüzünden kavga ettiği bazı kişilerden şüphelenildiği haber alındı.

Olaya; İlçe Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından el konulurken, soruşturmanın sürdürüldüğü, saldırgan ya da saldırganların kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıldığı öğrenildi.

Bu arada, saldırıda öldürülen Metin Özüdoğru'nun "kaymakam adayı" olduğu ve atama beklediği yolundaki iddialar ise resmi makamlarca doğrulanamadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız