SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köyde Kaleşnikoflu Saldırı

A- A+ PAYLAŞ

Bir evin Kaleşnikofla taranması sonucu bir kişi yaralandı. Erenli Kasabası’ndaki kavgada da 1 kişi tabancayla vuruldu.

PÜTÜRGE’DE..
Pütürge ilçesine bağlı Aktarla Köyü Ahmetler mezrasında oturan 34 yaşındaki F.D.’ye ait eve 01.30 sıralarında Kaleşnikof marka otomatik silahla ateş açıldı. Olayda evde bulunan 30 yaşlarındaki Z.D. sırtından yaralandı ve Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Jandarma olay yerinde yaptığı araştırmada 13 adet boş kovan buldu. Ateş açanın belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

ERENLİ’DE..
Öte yandan, merkez Erenli Kasabası’nda da ailevi nedenlerle kardeş olan 54 yaşındaki H.O. ile 53 yaşındaki M.O. arasında kavga çıktı. M.O.’nun 29 yaşındaki oğlu İ.O.’nun önce pompalı tüfekle ateş ettiği, daha sonra kavgayı ayırmaya gelen C.O.’yu tabancayla karnından yaraladığı bildirildi. Olayda M.O., İ.O. ve Z.O.’nun dövülerek yaralandıkları, toplam 4 yaralıdan M.O. ve C.O.’nun durumunun ağır olduğu bildirildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız