SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köye Gitti 'Kanal İstanbul'u Anlattı!

0
Güncellendi - 2020-01-11 03:09:37
Köye Gitti 'Kanal İstanbul'u Anlattı!
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Kanal İstanbul’u Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın liderliğinde yapacağız. Karşı oldukları üçüncü köprüden geçen ve üçüncü havaalanından uçan CHP’liler, yarın da Kanal İstanbul’dan geçecektir.” dedi.

Milletvekili Çalık, beraberinde Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte Alişar Mahallesi (köyü) sakinleri ile bir araya geldi.

Milletvekili Çalık, “Türkiye yatırımlarını yapmaya ve emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Türkiye 1960 yılından sonra şimdi kendi yerli otomobilini yeniden yapmaya başladı. Türk Akımın vanası hizmete girdi. Bir yandan terör örgütleriyle mücadele ediyoruz, bir yandan Rusya ile doğalgaz boru hattını yapıyoruz. CHP, üçüncü köprüye, üçüncü havaalanına nasıl ‘hayır’ dediyse, şimdide ‘Kanal İstanbul’a hayır’ diyorlar. Kanal İstanbul Türkiye için çok önemli bir stratejik projedir. Kanal İstanbul’u Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın liderliğinde yapacağız. Karşı oldukları üçüncü köprüden geçen ve üçüncü havaalanından uçan CHP’liler, yarın da Kanal İstanbul’dan geçecektir.” ifadelerini kaydetti.

Milletvekili Çalık, “Alişar ve bölgedeki toplulaştırma son aşamaya geldi. Yaklaşık 10 milyon TL tutarında bir bütçeyle ihtiyacımız var, bu konuda destek istedik. Alt yapı sorunlarını çözümü için Büyükşehir Belediyesi ve Battalgazi Belediyesi tarafından projeler takip ediliyor. Alişar Mahallesine Battalgazi belediyemiz tarafından kültür merkezi yapılacak.“ dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Alişar Mahallesi 102 mahallemizden birisi. Sorun tespitleri elimizde. 4 belediye başkan yardımcımız bulunuyor ve her bir belediye başkan yardımcımıza 25 mahallenin sorumluluğunu teslim ettik. İmkanlarımız dahilinde sorunları çözmeye çalışıyoruz. Bu bölgedeki toplulaştırma çalışmalarının tamamlanmasını bekliyoruz” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Birisi (4 yıl önce)
    Sizde her lafı saydiginiz inönü ve atatürk ve silah arkadaşları önderliğini yapip kurdugu bu ülkede varlık icnde hem de hiç hayal etmediğiniz bir zengilik içinde yaşıyorsunuz hatirlayin istedim. Kimse hizmet yapılmasın demiyor. Insanlar diyor ki ihaleler yolszuluk bulaşmasın. Rant elde edilmesin. Yol.kopri vs hizmetler ücretsiz kullanılsın diyor. Sadece araziler değerlensin servetiniz artmasın. Insanlar hizmetlerden ucuza yararlansın deniliyor. Sadece sizler zengin olmayın. Ha sizin dinini z var ama ne alahkiniz ne de vicdanınız hiç bir şeyiniz yok sadece göstermelik dininiz var.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Malatyanin Sorunlarina.care. buldunuzmu.kanal in Reklamini.yapiyorsunuz malatyada 55.bin.Kayitli. Issiz.var bunlara cozum bulun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Tek umudu köylüler artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Leandro (4 yıl önce)
    Bu malatya insani hayatta iflah olmaz gtmis oraya istanbulu anlatyr bunlarda agzini ayirmis onu dinliyolar biride cikip demiyoki ya arkds malatyaya naptnz onu anlatin banane istnbldn ankaradan valla yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyit (4 yıl önce)
    Çok güzel çalışıyor Allah var!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    istanbula yapılmak istenen boğazı anlatıyor ??? sorgulamayan bir halk her seçimde size %'de 70 oy veren Malatyalı bir Malatyalı olarak üzülüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (4 yıl önce)
    Kendini bu kadar saf yerine koyduran bir Malatya milleti daha var mi acep yazik ve yaziklar olsun....
    0
    0
    Yanıtla
  • Baris (4 yıl önce)
    Bi tanesi çıkıp demiyor ki zamlardan ne haber
    0
    0
    Yanıtla
  • Cem (4 yıl önce)
    Malatyanin amiri.oznur
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Gelde eski Milletvekili Ali Osman Başkurt a katılma................
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (4 yıl önce)
    Sayın vekilimiz.,Çiftçilerimizin merakla bekledikleri bir konuya değinerek meraklarını gidermişler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Gereksiz bir yatırım paraya yazık 700 m genişliğinde 30 km uzunluğunda boğaz varken inşaat rantı için 120 katrilyon paraya yazık orda küçük birde adacigimiz oluyor bu projeyi uzun yıllardan beri emperyalist ABD nin istemeside ayrı bir konu.
    0
    0
    Yanıtla